Stiri de ultima ora

Investitorul chinez care cumpără de la Berlusconi clubul AC Milan a prezentat acte false

Investitorul chinez care cumpără de la Berlusconi clubul AC Milan a prezentat acte false
Sport
Grupul de investitori chinezi care a căutat finanţare pentru a cumpăra AC Milan, deţinut de fostul premier italian Silvio Berlusconi, a oferit un raport bancar fals în prima etapă a negocierilor, potrivit unei declaraţii a creditorului a cărui nume apare pe documente, scrie Bloomberg citat de Mediafax .

Berlusconi Fininvest a acceptat luna trecută să vândă clubul de fotbal unui grup de investitori chinezi puţin cunoscuţi pentru suma de 740 de milioane de euro, inclusiv datoriile. Pentru a-şi demonstra puterea financiară în timpul discuţiilor, grupul chinez a oferit documente care păreau să fie de la Banca Jiangsu, care arătau detaliile unor tranzacţii.

După ce a analizat situaţia, banca Jiangsu a spus că nu a emis niciun astfel de document care să detalieze tranzacţiile din acel cont.

Consortiul chinez, condus de omul de afaceri Li Yonghong, cunoscut şi Sino-Europe Sport Investment Management Changxing nu ”confirmă că a trimis vreodată un astfel de document”, refuzând să fie mai specific. ”După cum deja am demonstrat, noi rămânem pe poziţii şi vrem să încheiem afacerea”, a comunicat grupul din China.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus