Stiri de ultima ora

INTERVIU | Ioan Ovidiu Sabău a dat cărţile pe faţă! Rămâne sau nu la U Cluj? Lobonţ, ales ca antrenor în faţa unor nume "grele", Gâlcă, Bergodi şi Ciobotariu + Surpriza din conducerea clubului: “Ar fi o super variantă”

INTERVIU | Ioan Ovidiu Sabău a dat cărţile pe faţă! Rămâne sau nu la U Cluj? Lobonţ, ales ca antrenor în faţa unor nume grele, Gâlcă, Bergodi şi Ciobotariu + Surpriza din conducerea clubului: “Ar fi o super variantă”
Sport
Dacă va decide să rămână, Sabău ar dori să se ocupe doar de centrul de copii şi juniori, pe care l-a clădit de la zero, când noul proiect a început, pentru că clubul a pierdut toţi juniorii după intrarea vechii societăţi în faliment.

ProSport: Domnule Sabău, veţi mai rămâne la U Cluj?

Ioan Ovidiu Sabău: Este adevărat că vineri am anunţat că renunţ. Mi-am asumat că singurul vinovat, dacă nu se va reuşi promovarea, voi fi eu. Restul, tot ce s-a făcut bun în aceşti ani nu contează, nu mai are valoare. Mi s-a propus să rămân în club, urmând să vedem ce ar însemna asta. Eu am stabilit că o să mă gândesc, ţinând cont că m-am implicat de la început în acest proiect. În momentul de faţă nu aş vrea. Au fost prea multe reacţii care nu vreau să se răsfrângă asupra clubului şi de aceea vreau să mă gândesc bine.

Din partea cui?
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus