Stiri de ultima ora

Înlocuitor pentru Jovic. Eintracht Frankfurt îl tranferă pe Joveljic

Înlocuitor pentru Jovic. Eintracht Frankfurt îl tranferă pe Joveljic
Sport
Atacantul sârb, Dejan Joveljic, a semnat, vineri, un contract valabil pe cinci sezoane cu echipa germană Eintracht Frankfurt. Acesta vine să îl înlocuiască pe Luka Jovic, transferat recent de nemţi la Real Madrid, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

Actualizat: 15.06.2019 - 17:48

Joveljic a fost adus de la Steaua Roşie Belgrad, pentru 4 milioane de euro. Deşi are doar 19 ani, Joveljic a evoluat în ultimele două sezoane pentru prima echipă, trecându-şi în cont două titluri de campion alături de sârbi. În stagiunea recent încheiată, acesta a jucat în 24 de meciuri şi a reuşit 11 goluri. Acesta a bifat câteva jocuri şi în grupele Ligii Campionilor, unde a evoluat împotriva lui Paris Saint-Germain şi Napoli.

Directorul sportiv al nemților, Fredi Bobic, a vorbit pentru site-ul oficial al lui Frankfurt despre Joveljic: „Dejan este un atacant central foarte bun, versatil, putând evolua chiar şi în bandă. Este foarte tânăr şi mai are loc de îmbunătăţiri, dar suntem foarte optimişti că se va acomoda rapid în Frankfurt. Sper că vom avea parte de multe meciuri în viitorul sezon, aşa că sunt sigur că Dejan va avea şansa de a arăta ce poate.”

Prin aducerea lui Joveljic, component al naţionalei U21 a Serbiei care va lua startul la Campionatul European din Italia şi San Marino, Eintracht Frankfurt speră să suplinească absenţa unui alt sârb, Luka Jovic (21 de ani). Atacantul a înscris 27 de goluri în 48 de apariţii şi a fost transferat recent de Real Madrid.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus