Stiri de ultima ora

Înfrângerea cu CFR Cluj l-a scos din minţi pe Becali. Patronul FCSB s-a înţeles cu doi jucători şi anunţă o campanie de transferuri spectaculoasă: "Nu mai las eu echipa" + următoarea ţintă e din Liga 1: "Trebuie să-l accepte grupul"

Înfrângerea cu CFR Cluj l-a scos din minţi pe Becali. Patronul FCSB s-a înţeles cu doi jucători şi anunţă o campanie de transferuri spectaculoasă: Nu mai las eu echipa + următoarea ţintă e din Liga 1: Trebuie să-l accepte grupul
Sport
În ultima perioadă, omul de afaceri a afirmat că îşi doreşte la echipă doi fundaşi centrali, un mijlocaş central şi un atacant. Acum, Iulian şi Andrei Cristea par ca şi transferaţi de FCSB , sau cel puţin asta susţine patronul. Un alt nume din Liga 1 Betano aflat în vizorul lui Becali este Ionuţ Panţîru: "L-am luat pe Andrei Cristea. Iau jucători acum, iau 3-4, 6. La Panţîru nu depinde numai de mine, trebuie să îl accepte grupul. Iulian Cristea e ca şi semnat, dar mai iau încă 3 jucători. Nu-i ştiu acum, dar mai iau 3-4 jucători", a spus Becali, pentru Digi Sport.

după eşecul cu CFR Cluj . Enervat de schimbările lui Dică, Becali a plecat de la stadionul la scorul de 1-0 şi a anunţat că antrenorul trebuie să-şi dea demisia. A doua zi, Becali a rămas pe poziţii, iarAcum, după spusele lui Becali, urmează o întâlnire cu Mihai Teja.

Pe Andrei Cristea Becali l-a contactat chiar înaintea meciului cu CFR Cluj. ProSport a stat de vorbă cu omul care a ajuns la 100 de goluri în Liga 1 Betano , pentru a afla dacă oferta de la FCSB este una concretă: "Am avut o discuţie cu domnul Gigi Becali, dar nu i-am oferit niciun răspuns concret. A fost o simplă discuţie. Sunt onorat că dumnealui mă doreşte la FCSB, dar încă nu pot da un răspuns ferm".  Două titluri de campion al româniei are Andrei Cristea, în 2004-2005, respectiv 2005-2006, ambele cu FCSB. Un titlu de golgheter a bifat atacantul de 34 de ani, în sezonul 2009-2010, când evolua pentru Dinamo . FCM Bacău, Poli Timişoara, Karlsruher, FC Braşov , FK Qabala, Salernitana şi Martina Franca sunt celelalte echipe din CV-ul lui Andrei Cristea. 37 de goluri şi 13 pase decisive în 107 partide sunt cifrele atacantului de 34 de ani pentru formţia din Copou.

Iulian Cristea e cotat la jumătate de milion de euro de site-ul transfermarkt.de. Crescut la Gaz Metan , fundaşul central a avut o scurtă experienţă la Metalurgistul Cugir, în 2014. În actualul sezon a adunat 16 meciuri oficiale pentru Gaz Metan, reuşind să înscrie două goluri şi să paseze decisiv în două rânduri. Cristea poate evolua atât în centrul apărării, cât şi la mijlocul terenului.

În vârstă de 22 de ani, Ionuţ Panţîru a ajuns în 2017 la Poli Iaşi , de la Ştiinţa Miroslava. Cotat de asemenea la jumătate de milion de euro, fundaşul stânga are la activ 49 de meciuri oficiale pentru Poli Iaşi, reuşind să marcheze un singurul gol. Panţîru este sub contract cu CSM Poli Iaşi până în anul 2022

După 21 de etape, FCSB se află pe locul secund în Liga 1 Betano, cu 40 de puncte. Lider este campioana en-titre, CFR Cluj, cu 46 de puncte. Craiova completează podiumul, având un total de 38 de puncte.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus