Stiri de ultima ora

INDIAN WELLS, tragerea la sorţi | Halep, Buzărnescu şi Begu şi-au aflat adversarele: Simona are culoar, "Miki" se pregăteşte pentru dueluri cu repetiţie, iar Irina deschide cu un derby

INDIAN WELLS, tragerea la sorţi | Halep, Buzărnescu şi Begu şi-au aflat adversarele: Simona are culoar, Miki se pregăteşte pentru dueluri cu repetiţie, iar Irina deschide cu un derby
Sport
Simona Halep are parte de un culoar avantajos, evitând cele mai importante nume: a doua favorită a tabloului ar putea deschide ediţia 2019 a turneului de la Indian Wells cu un duel ca o continuare a partidei de Fed Cup cu Cehia, împotriva Barborei Strycova (50 WTA) - absentă la meciul de la Ostrava. A treia jucătoare a lumii în proba de dublu trebuie să treacă însă în primă fază de o jucătoare venită din calificări. Constănţeanca are 4-0 în circuit împotriva Strycovei. Traseul Simonei se conturează astfel:

Mihaela Buzărnescu a poposit pe sfertul Simonei Halep şi ar putea deschide cu un nou duel împotriva celei care, în urmă cu o săptămână, obţinea prima şi singura sa victorie pe 2019 - Daria Gavrilova (53 WTA). Sportiva din Australia trebuie să treacă mai întâi de tânăra de 18 ani, Dayana Yastremska. În turul trei, "Miki" ar putea fi implicată într-un duel cu multă încărcătură emoţională, împotriva Elinei Svitolina, cea în faţa căreia a avut teribilul ghinion cu accidentarea la gleznă, în august anul trecut, la Montreal, care i-a frânt ascensiunea în circuit, forţând-o să stea pe tuşă la US Open. Partea plină a paharului: Svitolina este cea mai puternică jucătoare pe care Buzărnescu a reuşit să o domine categoric în 2018, cu 2 victorii de excepţie, 2-0 în primele două meciuri directe (2-1 bilanţ general, victoria Elinei survenind ca urmare a abandonului Mihaelei în setul decisiv la Rogers Cup).

Cel mai complicat traseu virtual spre trofeu îl are Serena Williams, cea care va juca doar al doilea său turneu pe 2019, după Australian Open. Americanca ar putea da start-joc cu o rejucare a finalei din 2016 de la Indian Wells, contra Victoriei Azarenka, pe care nu a mai înfruntat-o de trei sezoane şi în faţa căreia a pierdut 4 meciuri din 21 disputate, de fiecare dată în meci pentru trofeu. După Azarenka, Serena ar putea juca un nou derby, cu Garbine Muguruza, optime cu Bertens, sfert cu Stephens, semifinală cu Halep.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus