Stiri de ultima ora

Încă o îngrijorare pentru Cosmin Contra Un titular din meciul cu Norvegia, suspendat pentru întâlnirea cu Malta

Încă o îngrijorare pentru Cosmin Contra Un titular din meciul cu Norvegia, suspendat pentru întâlnirea cu Malta
Sport
România a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul disputat, vineri, la Oslo, cu Norvegia, în etapa a treia a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020.

"Tricolorii" au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0, marcând golul egalizator în minutul 90+2. Au marcat: Elyounoussi 56, Odegaard 70 / Keşeru 76, 90+2.

Pe lângă Romanrio Benzar, care a revenit deja în ţară din cauza unui deces în familie, Cosmin Contra nu va putea conta la meciul cu Malta pe unul dintre titularii de la Oslo.

Este vorba despre Dragoş Grigore. Jucătorul bulgarilor de la Ludogoreţ a primit cartonaşul cartonaş galben în meciul cu Norvegia, al treile din actualele preliminarii, şi va fi suspendat pentru meciul cu Malta, de pe 10 iunie. Pe postul de fundaş central, Cosmin Contra i-a mai convocat pe Ionuţ Nedelcearu şi pe Iulian Cristea.

”După ce a primit al treilea cartonaş galben din actualele preliminarii, Dragoş Grigore este suspendat şi nu va putea evolua cu Malta. El nu va mai face deplasarea cu echipa naţională pentru acest joc”, se anunţat pe site-ul oficial al FRF. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus