Stiri de ultima ora

În urmă cu un an, România visa frumos, cu două sportive în Top 10 în "Race". Cum arată în acest moment lista pentru Turneul Campioanelor 2019

În urmă cu un an, România visa frumos, cu două sportive în Top 10 în Race. Cum arată în acest moment lista pentru Turneul Campioanelor 2019
Sport
În 2019, Turneul Campioanelor intră într-o nouă eră, mutându-se la Shenzhen, după cinci ani la Singapore. China a primit organizarea turneului-sinteză al sezonului pentru zece ani. Calificată la toate ediţiile organizate la Singapore, Simona Halep s-a apropiat acum de Top 10 în "Race" şi are, la Dubai, o şansă importantă de a-şi trece numele pe lista provizorie a sportivelor care se află pe poziţii calificante la Turneul Campioanelor.

. Simona Halep, cu un trofeu în primul turneu disputat, la Shenzhen, plus o finală jucată la Australian Open, se instalase deja pe poziţia secundă, în fruntea topului care stabileşte, în final, sportivele calificate la WTA Finals. Mihaela Buzărnescu închidea Top 10-le, punctând cu o finală în turneul de la Hobart, o optime la Doha, dar şi cu puncte adunate în turnee ITF.

În acest moment, Simona Halep se află pe locul 12 în "Race to Shenzhen", la 70 de puncte în urma ocupantei locului opt, Elina Svitolina. Finalistele de la Australian Open 2019, Naomi Osaka şi Petra Kvitova, domină acest clasament. Cinci jucătoare prezente la ediţia de adio de la Singapore ar urma să fie prezente şi la Shenzhen: Osaka, Kvitova, Pliskova, Bertens şi Svitolina.

Chiar dacă Serena Williams a revenit în Top 10 în clasamentul mondial la începutul acestei săptămâni , aceasta ocupă doar locul 18 în Race, Danielle Collins fiind singura americancă aflată pe loc virtual calificant la WTA Finals.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus