Stiri de ultima ora

Imagini incredibile! O fostă comentatoare de curse moto a apărut goală-puşcă în club. Ce provocare a avut pentru bărbaţi

Imagini incredibile! O fostă comentatoare de curse moto a apărut goală-puşcă în club. Ce provocare a avut pentru bărbaţi
Sport
Jenny Scordamaglia, una dintre cele mai controversate prezentatoare TV din lume, a cucerit internetul cu un nou tip de emisiune, la Miami TV. Potrivit The Sun, tânăra de 29 de ani merge prin cluburi complet goală şi îi lasă pe bărbaţi să o pipăie, însă cu o condiţie: să nu râdă 10 secunde.

Jenny Scordamaglia a devenit faimoasă mai ales pe internet, după ce a început să prezinte emisiuni complet goală. Tânăra prezentatoare TV şi-a atras astfel mii de fani pe conturile de socializare, dar şi multe critici. Lui Jenny nu i-a păsat şi a continuat să facă show-uri tot mai provocatoare. De la gătit în pielea goală până la duşuri în direct.

Recent, le-a întrecut însă pe toate. Jenny a mers prin cluburi complet goală, spre uimirea tuturor. Mai ales a bărbaţilor. Însă nu s-a oprit aici. I-a provocat pe bărbaţi să-i atingă sânii sau fundul, însă cu o singură condiţie: să nu râdă timp de 10 secunde. Concurenţi a avut suficienţi.

Cât despre Jenny Scordamaglia, pentru cei care nu ştiu, ea s-a făcut remarcată la Miami TV Life, un canal deţinut de soţul său, Enrique. Atunci a început să promoveze în emisiuni gândirea pozitivă, sănătatea şi cultura. Însă a atras cu adevărat atenţia după ce a început să se dezbrace în emisiuni.

Jenny Scordamaglia s-a născut pe 16 septembrie 1988 în New Jersey, dar părinţii ei s-au mutat în Uruguay pe când avea doar trei luni. Şi-a petrecut viaţa la ţară, unde a făcut călărie şi sporturi extreme. În paralel, a studiat la o şcoală privată bilingvă. A revenit în SUA la 13 ani şi la 15 ani s-a apucat de modelling. A fost jurnalistă la câteva publicaţii precum Teen Vogue, Seventeen şi Cosmopolitan. De asemenea, a fost comentatoare pentru Leesburg Bikefest, unul dintre cele mai mari evenimente moto din Florida.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus