Stiri de ultima ora

Iftime a făcut analiza jucătorilor care au plecat de la Botoşani. Fabbrini şi Karaboue nu sunt regretaţi: ”Eu spun că nu am pierdut”. Atacantul pe care a vrut în iarnă să îl dea afară

Iftime a făcut analiza jucătorilor care au plecat de la Botoşani. Fabbrini şi Karaboue nu sunt regretaţi: ”Eu spun că nu am pierdut”. Atacantul pe care a vrut în iarnă să îl dea afară
Sport
Mihai Roman a fost golgheterul FC Botoşani cu nouă goluri marcate, dar oficialii clubului nu au insistat ca el să fie împrumutat încă un sezon de la U Craiova . ”Roman a plecat pentru că nu era jucătorul meu. Mihai e un băiat excepţionat, dar, din păcate, nu rezistă la Craiova. Are nevoie de un vestiar care să-l înţeleagă şi are nevoie de încredere. Abia în ultima lună a prins încredere şi a jucat fotbal. În iarnă am vrut să-l dau afară, dar Marius Croitoru mi-a spus: «Căutaţi să-l cumpăraţi, pentru că e bun»”, a spus Valeriu Iftime.

Un alt jucător care a plecat este italianul Diego Fabbrini, unul dintre cei mai buni străini care au ajuns în Liga 1. ”Fabbrini este o pierdere mare la nivel de spectacol. La nivel de eficienţă, o să vedem. Eu spun că nu am pierdut”, e de părere patronul FC Botoşani.

Oaidă, Fulop şi Burcă au plecat, deoarece Valeriu Iftime a vrut să le facă loc altor jucători în primul ”11”. Este vorba de Târşa, Ongenda şi Chindriş. ”În locul lui Oaidă îl aveam pe Târşa, care, din păcate, s-a accidentat. La momentul ăsta era peste Oaidă. Marian Târşă s-a pregătit extraordinar. Un ghinion colosal. A plecat Fulop pentru că noi trebuie să jucăm acolo cu Ongenda. Lui Andrei Burcă i-am dat drumul pentru că am nevoie de Chindriş. A mai venit Kay, un olandez. Este Miron, care anul viitor pleacă şi el. Mai este Piţian”, afirmă Iftime.

Deşi mai avea un an de contract cu FC Botoşani, Lossemi Karaboue a plecat la finalul sezonului trecut. Oficialii clubului nu l-au mai păstrat, deoarece avea contract mare. ”Câte meciuri a jucat Karaboue? Puteam să-l ţin rezervă cu contract de 7000? El joacă vreodată în faţa lui Rodriguez. Am adus acum alt argentinian. Karaboue a văzut că nu poate juca la noi şi a fost foarte civilizat. A spus că pleacă dacă îi dau voie. Am bătut palma şi a plecat. Mai este Enriko Papa. La salariul lui Enriko Papa şi cum joacă Enriko Papa…”, spune omul care dă banii la FC Botoşani.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus