Stiri de ultima ora

Ianis Hagi, la mare căutare: patru echipe sunt pe urmele lui! AS anunţă clubul care are cele mai mari şanse să-l transfere în vară

Ianis Hagi, la mare căutare: patru echipe sunt pe urmele lui! AS anunţă clubul care are cele mai mari şanse să-l transfere în vară
Sport
Prin prestaţiile din acest sezon, Ianis Hagi a atras privirile unor formaţii importante ale Europei. Ajax, Standard, Anderlecht şi Sevilla sunt echipele enumerate de AS că s-ar interesa de mijlocaşul român. Îi prevăd o carieră strălucită, aşa cum a avut-o şi tatăl său. Cele mai mari şanse să beneficieze de calităţile lui Ianis le-ar avea gruparea iberică. Jurnaliştii turci au aflat că directorul sportiv Monchi l-a trecut pe lista de achiziţii din vară şi se interesează periodic de el.

Ianis Hagi a strălucit în Viitorul - Craiova 2-1, meci în care a marcat un gol superb, de la 30 de metri, iar Gică Hagi (54 de ani) anunţă că fiul său ar putea face faţă la Ajax Amsterdam, echipa care l-a transferat de curând pe un alt jucător trecut pe la Academia Hagi, Răzvan Marin (22 de ani). ”Ar fi extraordinar ca el să ajungă acolo şi cred că ar face faţă. Cred că Ianis poate să facă faţă la nivel foarte mare. Are mintea cât noi toţi aici, deci e inteligent şi are personalitate”.

În acest sezon, Ianis, care e cotat la 3,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, a reuşit 11 goluri în cele 33 de meciuri jucate pentru Viitorul în toate competiţiile.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus