Stiri de ultima ora

Humet rămâne pe loc! Steaua a anunţat că a prelungit contractul cu interul dreapta. Alţi doi handbalişti au semnat noi angajamente cu clubul din Ghencea

Humet rămâne pe loc! Steaua a anunţat că a prelungit contractul cu interul dreapta. Alţi doi handbalişti au semnat noi angajamente cu clubul din Ghencea
Sport
Javier Humet, Nemanja Grbovic şi Krsto Milosevic vor evolua în continuare la Steaua, a anunţat clubul printr-un comunicat, la o zi distanţă după ce echipa şi-a încheiat parcursul în Liga Naţională. Toţi trei au semnat prelungirea angajamentelor.

Javier Humet (29 ani) a fost curtat în această perioadă şi de Dinamo Bucureşti, dar în cele din urmă jucătorul româno-spaniol şi clubul din Ghencea au ajuns la un acord pentru continuarea colaborării.

Interul dreapta a ajuns la Steaua în anul 2018, după trei ani de zile petrecuţi la CSM Bucureşti. Antrerior, Javier Humet a mai evoluat în Spania, la Portland San Antonio şi Arajon, apoi la HCM Constanţa în 2013, cu care a şi câştigat titlul de campion, şi US Ivry (Franţa). Din 2016, jucătorul a obţinut cetăţenia română şi a fost convocat la echipa naţională în mandatul lui Xavier Pascual. Autor a 91 de goluri în sezonul recent încheiat, Humet a semnat pe o perioadă de 2 ani.

Alţi doi jucători ai Stelei în acest sezon, pivotul Nemanja Grbovic şi interul stânga Krsto Milosevic, au semnat prelungirea acordului, pe încă un sezon.

Grbovic (29 ani) a ajuns la Steaua tot în 2018, după ce în trecut a mai activat la brand-uri de top în Europa, precum Vardar Skopje şi Buducnost Podgorica

Milosevic (31 de ani) are deja o vastã experienţã în Liga Naţională, după alte câteva sezoane petrecute la CSM Bucureşti şi Poli Timişoara. El a fost şi cel mai bun marcator al echipei în sezonul recent încheiat.

Prin semnarea celor trei jucători, plus prelungirea contractelor cu Samvel Aslanian şi Adrian Mihalcea, lucru reuşit anterior, Steaua a reuşit să-şi menţină nucleul de bază şi pentru următorul sezon. Împreună, cei cinci jucători au marcat aproape 400 de goluri în anul competiţional 2018-2019.

Clubul din Ghencea a anunţat şi primele transferuri pentru următorul sezon, este vorba despre Alexandru Căpăţînă şi Sergiou Olaru, ambii remarcaţi la turneul final de juniori 1.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus