Stiri de ultima ora

Gură de oxigen pentru UTA şi Atletico Arad. Gigi Becali a plătit o sumă importantă pentru un jucător

Gură de oxigen pentru UTA şi Atletico Arad. Gigi Becali a plătit o sumă importantă pentru un jucător
Sport
FCSB a virat 100.000 de euro în contul echipei UTA Arad, ca urmare a unei clauze precizate în contractul de cumpărare a lui Dennis Man. Concrect, un punct din înţelegere menţiona că vicecampioana se obligă să plătească suma, dacă mijlocaşul bifează un meci oficial pentru echipa naţională de seniori.

Informaţia a fost furnizată de sportarad.ro, care adaugă că arădenii sunt nevoiţi să împartă suma cu Atletico, echipa care l-a format pe Dennis Man. Astfel, după plata TVA-ului, cluburile îşi vor împărţi, în mod egal, 82.000 de euro. Transferul lui Man la FCSB le-a adus în primă fază celor de la UTA 400.000 de euro. Mutarea s-a parafat în 2016, iar de atunci fotbalistul a avut prestaţii bune.

În cele 91 de meciuri în tricoul FCSB-ului a marcat 22 de goluri şi a oferit 16 pase decisive. Luna trecută a debutat pentru reprezentativa de seniori a României într-un meci oficial, cu Insulele Feroe în Liga Naţiunilor. Dennis Man este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4.5 milioane de euro. Actuala înţelegere cu FCSB expiră în vara lui 2022.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus