Stiri de ultima ora

Golgheterul care vrea să rezolve problemele din atacul FCSB. "Vreau să-l conving pe Becali să mă ia, vreau să ajung acolo". Idolul? "Gnohere"

Golgheterul care vrea să rezolve problemele din atacul FCSB. Vreau să-l conving pe Becali să mă ia, vreau să ajung acolo. Idolul? Gnohere
Sport
S-a găsit omul care să rezolve criza din atacul FCSB. Echipa lui Dică nu a mai marcat de 3 meciuri, iar Ndiaye Mediop (26 de ani) se autopropune la vicecampioană şi spune că vrea să îl convingă pe Gigi Becali să-l transfere. Atacantul evolueză în Liga 2 , la Ripensia.

FCSB dispune de cei mai buni atacanţi din campionat, însă de 3 meciuri (din toate competiţiile) nu reuşeşte să înscrie. Nici Gnohere, golgheterul "roş-albaştrilor", nici Alibec, care trece printr-o perioadă neagră a carierei, nu au marcat. Mediop 11 goluri în 18 meciuri în primul său sezon în Liga 2. Principalul marcator de la Ripensia Timişoara are cu un gol mai puţin decât golgheterul la zi al eşalonului, Bogdan Rusu (Hermannstadt)" Steaua (n.r. FCSB) e echipa care îmi place cel mai mult. Acolo e tot ce îţi trebuie în fotbal, sunt condiţii, tot. Îmi place de Gnohere, e un jucător pe care îl urmăresc foarte mult. Îmi place de când juca la Dinamo , de acolo am început să mă uit ce face", a declarat Ndiaye Mediop."Gigi Becali e om bun, ar trebui 10 ca el pentru ca fotbalul din România să meargă mai bine. Vreau să îl conving să mă ia, vreau să ajung acolo. În fotbal nu ştie nimeni ce şi cum. Dacă joc bine, de ce nu?", a mai spus atacantul de la Ripensia Timişoara. FCSB l-a mai luat din Liga 2 pe Dennis Man, în 2016, de la UTA Arad.

Articole similare :
comments powered by Disqus