Stiri de ultima ora

Gnohere, pregătit să plece de la FCSB! La ce club din Europa poate ajunge: atacantul îşi pregăteşte răzbunarea

Gnohere, pregătit să plece de la FCSB! La ce club din Europa poate ajunge: atacantul îşi pregăteşte răzbunarea
Sport
Principala gură de foc a FCSB-ului în acest moment le-a recunoscut belgienilor că este dispus să se întoarcă în Belgia, dar doar la o singură echipă: Charleroi, acolo unde simte că putea face mai multe. Totuşi, până la acel moment, francezul este determinat să obţină primul trofeu în ţara în care şi-a făcut un nume: "Sper să ne calificăm după meciul de la Roma (n.r. Lazio - FCSB, din Europa League ), să câştig un trofeu cu Steaua , pentru că nu am niciunul în România, mai apoi vom vedea ce se va întâmpla. Dacă voi continua cu aceste prestaţii bune, voi avea parte doar de lucruri bune, depind numai de mine. Vreau să-mi iau revanşa, mi-ar plăcea să mă întorc în Belgia să le arăt unor persoane că pot juca la nivelul primei ligi. Când eram la Charleroi, nu jucam precum acum. Poate că eram tânăr, nu dau vina pe nimeni, dar vreau să mă întorc şi să demonstrez că pot juca în prima ligă belgiană. Charleroi face parte din mine, mereu sunt cu mintea acolo, familia mea trăieşte acolo, aşa că dacă Charleroi va face o ofertă voi fi pregătit să o iau în considerare. Trebuie să demonstrez şi acolo, aşa că voi accepta cu plăcere", a susţinut atacantul de 29 de ani. 

În aceeaşi măsură, Gnohere este încântat de cum decurc lucrurile în echipa FCSB-ului: "Tot ce se întâmplă acum se petrece pe repede înainte. Am 29 de ani şi e primul sezon în care joc într-o competiţie europeană. Este grozav că am înscris cu Lazio, împotriva unor adversari cu care mă jucam doar pe PlayStation în urmă cu puţin timp şi pe care îi priveam la TV. Încă nu realizez ce se întâmplă".

Gnohere putea rămâne un necunoscut în România dacă ar fi acceptat ofertele cluburilor din China, constrâns în acea perioadă şi de problemele financiare de la ultimul club belgian la care a fost legitimat, RAEC Mons: "Nu ştiu ce s-a întâmplat în acea perioadă. Au fost discuţii cu nişte cluburi din China, aşa că trebuia să-mi găsesc ceva, pentru că am familie. Când Petrolul s-a interesat de mine, m-am dus să mă întâlnesc cu Pierre Francoisand (n.r. preşeintele lui Mons), pe care l-am rugat să mă lase să plec. Nu a vrut. Eu nu mai voiam să joc, dar el tot nu mă lăsa să plec. A fost dificil. Când clubul a intrat de tot în faliment, am fost eliberat şi am putut semna cu oricine. Aşa că am ajuns la Dinamo Bucureşti", a adăugat Gnohere. 

Articole similare :
comments powered by Disqus