Stiri de ultima ora

Gloria Bistriţa a câştigat bătălia cu Minaur Baia Mare pentru o jucătoare de mare perspectivă în handbalul românesc

Gloria Bistriţa a câştigat bătălia cu Minaur Baia Mare pentru o jucătoare de mare perspectivă în handbalul românesc
Sport
Gloria Bistriţa, echipă clasată pe locul 3 în Liga Naţională de handbal feminin, a anunţat că a ajuns la un acord cu Andra Moroianu, extrema dreaptă în vârstă de 19 ani de la U Cluj . Componenta naţionalei de tineret a fost şi pe lista echipei Minaur Baia Mare.

Moroianu este una dintre cele mai valoroase tinere jucătoare din România pe postul de extremă dreapta şi n-ar fi exclus ca în viitorul apropiat să facă pasul şi către prima reprezentativă, având în vedere numărul mic de soluţii din Liga Naţională pentru această poziţie. Handbalista s-a remarcat în special în a doua jumătatea a acestui sezon, când a devenit o marcatoare constantă pentru U Cluj. Andra Moroianu a semnat un contract pe 2 ani cu Gloria Bistriţa.

„Am semnat cu Gloria 2018 Bistriţa Năsăud deoarece echipa are potenţial şi îmi doresc foarte mult să cresc lângă viitoarele mele colege. Este o echipă frumoasă, cu jucătoare valoaroase. Îmi doresc să am evoluţii bune, pentru a putea ajuta cât mai mult echipa şi a ne îndeplini obiectivele. Abia aştept să mă întâlnesc cu publicul bistriţean”, a declarat Andra Moroianu pentru site-ul oficial al clubului.

Jucătoarea a plecat în handbalul mare din Constanţa. În 2016, ea a ajuns la Centru Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus