Stiri de ultima ora

"Gigi mi-a declarat război". Hagi a ripostat după declaraţiile lui Becali şi a atins un subiect sensibil: "Păi, dacă nu erau ei, erau alţii"

Gigi mi-a declarat război. Hagi a ripostat după declaraţiile lui Becali şi a atins un subiect sensibil: Păi, dacă nu erau ei, erau alţii
Sport
"Gigi mi-a declarat război! Aşa mi-a declarat... Război e pentru ei, pentru mine e doar fotbal. Război, nu ştiu ce înţelege el prin război. Asta nu ştiu, dar sunt cuvinte dure, întrebaţi-l pe el ce înseamnă război. Eu ştiu că mergem să ne duelăm, să vedem care e mai bun. Şi care e mai bun o să câştige”, a declarat “Regele”.

Viitorul a încasat aproximativ 7 milioane de euro de pe urma fotbaliştilor vânduţi la FCSB, iar Hagi nu a trecut cu vederea acest aspect: „Să vedem dacă suntem capabili să ne batem cu ei. Ei sunt Steaua sau FCSB, sunt foarte, foarte mari, sunt puternici, au bani, ne cumpără. Nu aşa s-a zis, că m-au îmbogăţit ei pe mine? Ha, ha, ha! Păi, dacă nu erau ei, erau alţii, aşa că nu m-au îmbogăţit ei pe mine. Au cumpărat jucători valoroşi, asta au făcut cu banii pe care i-au achitat", a adăugat patronul şi antrenorul Viitorului.

Articole similare :
comments powered by Disqus