Stiri de ultima ora

Gigi Becali îl confirmă pe Bogdan Vintilă la FCSB: ”Dumnezeu mi l-a dat pe ăsta pe Vintilă". Despre un meci cu Barcelona: "O să fac o rugăciune și își dă Messi autogol"

Gigi Becali îl confirmă pe Bogdan Vintilă la FCSB: ”Dumnezeu mi l-a dat pe ăsta pe Vintilă. Despre un meci cu Barcelona: O să fac o rugăciune și își dă Messi autogol
Sport
Gigi Becali îl confirmă pe Bogdan Vintilă la FCSB: ”Dumnezeu mi l-a dat pe ăsta pe Vintilă". Despre un meci cu Barcelona: "O să fac o rugăciune și își dă Messi autogol"

Un articol de: Sebastian Pricop - 24 Dec 2019, 17:22

Gigi Becali susține că nu va mai aduce niciun antrenor la FCSB deoarece este foarte mulțumit de Bogdan Argeș Vintilă despre care afirmă că "Dumnezeu l-a adus".

”Dumnezeu mi l-a dat pe ăsta pe Vintilă. Eu am zis că nu-l schimb niciodată, eu om cu credință. Uitați de alt antrenor la Steaua, la FCSB , doar Vintilă. Dumnezeu mi l-a adus pe Tudor, voi nu știți ce credincios e el.

Eu nu-i cer lui Dumnezeu, dar el știe că eu vreau să câștig bani din fotbal, pentru a ajuta copiii, oamenii care au nevoie, și el vine și împlinește ce îmi doresc eu. Acum noi suntem la grădiniță, dar la vară o să vedeți Liga Campionilor”, a spus Becali, într-o conferință de presă, conform Digisport.

Mai mult, Gigi Becali susține că datorită credinței sale prin rugăciunile pe care le va spune FCSB se va bate de la egal cu Barcelona, Real sau PSG în anii viitori.

”Eu, în credință, sunt la grădiniță. Stați să vedeți când o să fac liceu cum o să batem Real, Barca, PSG, Manchester City... Neymar, Messi, Ronaldo... tot.

El, acum, dă putere echipei, un Florinel Coman, un Man, răsar de la Academie.

Stați să vedeți cum e credința. Stați să vedeți echipa peste 4-5 ani. O să fac o rugăciune și își dă Messi autogol. Să vedeți voi cum e credința”, a mai spus Becali.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus