Stiri de ultima ora

Gigi Becali jubilează. De unde vine oferta de 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Anamaria Prodan a confirmat |

Gigi Becali jubilează. De unde vine oferta de 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Anamaria Prodan a confirmat  |
Sport
Acasa › Ştiri › Sport › Gigi Becali jubilează. De unde vine oferta de 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Anamaria Prodan a confirmat

Gigi Becali jubilează. De unde vine oferta de 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Anamaria Prodan a confirmat

Un articol de: Andrei Vlad - 08 Iul 2020, 12:38

Dennis Man are 4 oferte din prima ligă engleză. Anamaria Prodan a confirmat interesul cluburilor din Premier League, gata să ofere o sumă record pentru Liga 1, în schimbul atacantului de la FCSB . 

Mingea este în terenul lui Gigi Becali , spune Anamaria Prodan . Patronul celor de la FCSB se va întâlni în curând cu oficialii din Anglia, pentru a negocia mutarea. 

„Când facem un transfer vrem să-l vedem definitivat. Gigi va sta faţă în faţă cu reprezentaţii clubului din Premier League şi vom vedea. O să discutăm, patronul va alege una din cele patru variante pe care le avem. Suma este de 15 milioane de euro! Aceasta este cifra cerută de patronul FCSB -ului.

Dennis Man are o cotă extraordinară şi este singurul jucător pe care România îl poate vine pe o astfel de sumă. FCSB cântăreşte enorm pentru că este Steaua Bucureşti. Un club care îţi face cotă, este altceva”, a declarat Anamaria Prodan , potrivit Telekom Sport.

Dennis Man, dorit în trecut de rivalele FCSB

Printre echipele interesate de transferul lui Dennis Man s-ar afla Norwich City, ultimul loc din Premier League. Gigi Becali nu vrea să-i dea drumul lui Man pentru mai puțin de 15 milioane de euro. 

Dennis Man s-a transferat la FCSB în anul 2016, de la UTA. Gigi Becali a plătit în schimbul său 400.000 de euro. Dinamo și Craiova s-au mai interesat de serviciile fotbalistului la acea vreme, dar nu au vrut să achite suma de transfer.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus