Stiri de ultima ora

Gigi Becali, intolerabil: Duckadam şi-a anunţat demisia de la FCSB! La ce salariu ajunsese

Gigi Becali, intolerabil: Duckadam şi-a anunţat demisia de la FCSB! La ce salariu ajunsese
Sport
Finanţatroul FCSB a devenit un personaj scăpat de sub control şi comportamentul său nu mai poate fi acceptat de cei din jur, nici măcar în schimbul unui salariu lunar.

Gigi Becali are şanse mari să ducă FCSB spre faliment şi apoi să închidă uşa la club! La începutul sezonului, el a fost părăsit de Mihai Stoica, un om dispus să facă aproape orice, pentru a-şi păstra locul la club. Chiar dacă MM s-a întors, între timp, decizia luată de el a fost un semn clar că Becali e un om scăpat de sub control!

Această situaţie a fost confirmată acum de demisia lui Helmuth Duckadam din funcţia de preşedinte de imagine. Fostul mare portar şi-a anunţat plecarea, în direct, la Digi Sport, cu câteva minute înaintea derrby-ului, CFR - FCSB.

Ce a spus Helmuth Duckadam?

*Mie mi-a micşorat cu mai mult de 50 la sută salariul. Pe mine chiar m-a afectat, pentru că, la câte probleme de sănătate am, chiar mă ajuta (n.r. - suma pe care o avea).

*Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Preşedinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simţit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară.

*Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm. Dar cred că tot la sugestia lui Gigi Becali a venit propunerea de demitere. Simţi că nu mai eşti dorit.

*Când stafful şi toţi din cadrul echipei au fost chemaţi să facă testul pentru coronavirus, eu n-am fost. Nici nu mi-am dorit să fac parte din problemele interne ale clubului. Cei care m-au făcut „sclav“ şi „slugă“ să termine. Gata, nu mai sunt angajatul clubului, nu mai iau bani de acolo.

*Rămân acelaşi om care spune ce gândeşte. Şi n-a fost prima oară când mi s-a redus salariul. Banii contau, cu siguranţă, dar a durut mai mult faptul că am fost marginalizat.

de lei ajunsese să câştige, lunar, Helmuth Duckadam la FCSB după tăierea salariului.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus