Stiri de ultima ora

Gigi Becali, declaraţii bulversante la televizor: I-a lăsat pe cei din studio cu gura căscată

Gigi Becali, declaraţii bulversante la televizor: I-a lăsat pe cei din studio cu gura căscată
Sport
Latifundiarul din Pipera e un izvor nesecat de declaraţii incredibile. Iar când ai impresia că mai rău de atât nu se poate, îţi dovedeşte că, oricând, îşi poate depăşi limitele.

Liga I se reia, vineri, după o pauză de 95 de zile, cauzată de pandemie, însă nu meciul de deschidere, Craiova - Botoşani, e cel care generează cel mai mare interes, ci marea confruntare de duminică, de la Cluj.

Pentru că atunci e programat duelul CFR - FCSB care, în mare măsură, poate decide soarta titlului. Ardelenii au deja un avans de patru puncte, faţă de adversara lor de duminică şi, dacă vor învinge şi se vor duce la şapte puncte de FCSB, e foarte greu de crezut că vor mai fi prinşi de vreo echipă, inclusiv de Craiova, care poate rămâne, totuşi, la patru puncte de lider, dacă ambele formaţii vor învinge în weekend.

De aceea, inclusiv Gigi Becali şi-a dat seama că e „groasă“, deşi, într-o intervenţie la Digi Sport, a încercat să-şi mai mascheze îngrijorarea. „Mi s-a spus că băieţii s-au prezentat foarte bine. Eu nu înţeleg asta, cum s-au prezentat foarte bine? Că au arătat mult, că a doua repriză au schimbat toată echipa. Mie îmi spun că sunt foarte mulţumiţi (n.r. - cei din staff), vom vedea. De exemplu, ei spun ca Nedelcu a jucat foarte bine fundaş central, să vedem cu CFR. Sunt puţin îngrijorat, dar nu contează, sunt meciuri amicale... Totuşi, te bate Voluntari, contează. Dacă eşti echipă mare, baţi, că nu joci cu Real Madrid֧“, a spus Becali.

Vintilă, o marionetă: „Nu mă interesează de antrenor!“

În cadrul aceleiaşi intervenţii, patronul FCSB şi-a expus, încă o dată, viziunea despre fotbal, managementul unui club şi rolul antrenorului, declaraţiile sale fiind, pur şi simplu, halucinante!

„Pe mine nu mă interesează de antrenor, mă interesează să meargă la biserică. N-am luat titlul (n.r. - din 2015) pentru păcatele mele. L-am luat pe Tudor (n.r. - fostul arbitru, Alexandru Tudor), care e de zece ori mai bisericos ca mine, l-am luat pe MM (n.r. - Mihai Stoica), care a luat-o şi el pe calea asta, pe drumul credinţei. O să vedeţi voi, ţineţi minte. Vintilă (n.r. - antrenorul Bogdan Argeş Vintilă) rămâne la FCSB! El trebuie să facă ce a făcut şi până acum. Rugăciune şi biserică. Şi rămâne la mine, chiar dacă retrogradez! Dacă-şi dă demisia, nu există că nu i-o accept, dacă vrea să plece... Dar, vă spun ceva. Dacă merge la biserică, e frate cu mine. Nu-l dau afară. Pe mine nu mă interesează de ce ştie să facă un antrenor, mă interesează să meargă la biserică“, a spus Becali.

Întrebat de ce, totuşi, nu angajează un preot pentru funcţia de antrenor, dacă nu e interesat de cunoştinţele tehnico-tactice ale celui care ocupă acest rol, latifundiarul a explicat: „Preotul trebuie să facă liturghii, d-aia nu pun preot antrenor. O să vedeţi voi! Ţineţi minte ce vă spun acum. O să vedeţi voi reguli ce va face Dumnezeu“.

Dacă pierdem cu CFR, există pericolul să vină Craiova şi Botoşani, în faţa noastră! Să pierzi trei ani la rând campionatul... Sunt cinci ani? Aaa, aşa e atunci...
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus