Stiri de ultima ora

Gigi Becali a "dezvăluit" motivul pentru care FCSB a învins Craiova: "Sfânta Cruce le dă în cap tuturor duşmanilor mei, să se oftice şi să-i doară ficatul"

Gigi Becali a "dezvăluit" motivul pentru care FCSB a învins Craiova: "Sfânta Cruce le dă în cap tuturor duşmanilor mei, să se oftice şi să-i doară ficatul"
Sport
"Vintilă a demonstrat-o, nu trebuie să zic eu. A surclasat-o pe Viitorul, a bătut-o de-a bătut-o, nici nu a contat şi a bătut-o pe Craiova cu 30.000 de spectatori, o repriză nu s-au apropiat de poartă. S-a întâmplat aşa că era sărbătoarea Sfintei Cruci. Sfânta Cruce le dă în cap la toţi duşmanii mei, ca să nu se bucure ei, să se oftice şi să-i doară ficatul. Dumnezeu nu are altă treabă, cele mai mici subtilităţi ale vieţii El se bagă în toate şi se bagă mai ales la mine", a spus Becali la Pro X.

Becali spune că nu se implică la echipă. Vintilă are mână liberă

Becali a detaliat: "I-am spus lui Vintilă ia-ţi secunzi pe cine vrei tu, nu mă bag eu la asta. Are mână liberă la secunzi, are mână liberă să facă toată disciplina, are mână liberă să facă echipa şi face şi schimbările tot el, Vintilă. Nu mă implic eu, el face, dar dacă vreau eu... Eu nu mă implic pentru că nu vreau, dar dacă eu vreau, mă implic, că de aia sunt proprietar. Eu când sunt eu stăpân, la mine toată lumea trebuie să execute ordinul la stăpân. De la mine în jos toată lumea execută. Nu fac rău la nimeni şi respect legile omeneşti şi regulamentele, pe toate. Eu cer sfaturi de la Hristos şi apoi dau ordine la toţi care sunt slujitorii mei. Care vrea să fie slujitorul meu, care nu vrea, nu-l oblig, nu-l iau sclav cu forţa".
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus