Stiri de ultima ora

Gigi Becali a făcut anunţul! Ce se întâmplă cu Dennis Man şi Florinel Coman

Gigi Becali a făcut anunţul! Ce se întâmplă cu Dennis Man şi Florinel Coman
Sport
Patronul FCSB , Gigi Becali, a spus că în iarnă va lua în considerare să-i vândă pe Dennis Man (20 de ani) şi Florinel Coma (21 de ani), dar vrea cu orice preţ să-i păstreze la echipă până la 23 de ani.

Becali vrea să obţină un profit uriaş de pe urma celor doi: "În iarnă văd care e treabă cu Man şi Coman. Îi ţin până fac 23 de ani. Dacă îi ţin până la 23 de ani, iau 100 de milioane pe ei. Pot să-i dau gratis dacă nu muncesc. Dacă muncesc, pot să iau 100.000 de milioane pe ei", a spus Becali, pentru Digi Sport.

Crescut la Arad, Dennis Man e cotat în prezent la 5.5 milioane de euro şi mai are contract cu FCSB până în 2020. Man a adunat 96 de meciuri în tricoul FCSB-ului şi a reuşit să înscrie 23 de goluri, respectiv să paseze decisiv în 18 de rânduri. Man a debutat şi în echipa naţională de seniori, pentru care a marcat în Malta, în preliminariile pentru EURO 2020.

Adus în 2017 de la Viitorul , pentru 2.7 milioane de euro, Florinel Coman e cotat la 3.5 milioane şi mai are contract cu FCSB tot până în 2022. Şeptarul a strâns 69 de meciuri oficiale pentru FCSB, pentru care a marcat 16 goluri şi a pasat decisiv în tot atâtea rânduri. Coman n-a apucat să debuteze pentru naţionala de seniori a României.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus