Stiri de ultima ora

Gicu Grozav, ridicat în slăvi de noul antrenor de la Kisvarda: "Dacă nu era el, echipa retrograda. Nu credeam că e aşa bun"

Gicu Grozav, ridicat în slăvi de noul antrenor de la Kisvarda: "Dacă nu era el, echipa retrograda. Nu credeam că e aşa bun"
Sport
Fostul tehnician de la CFR Cluj sau Dinamo a luat deja contact cu noua sa echipă şi a rămas impresionat de calităţile lui Grozav. Adesea criticat de fanii României pentru prestaţiile pe care le are la echipa naţională, Gicu Grozas este văzut de Miriuţă drept salvatorul echipei sale în sezonul trecut. Kisvarda a reuşit să se menţină în prima ligă, clasându-se la finalul stagiunii 2018/2019 pe locul 9, cu 38 de puncte, la patru lungimi de prima echipă retrogradată.

„Gicu (n. red. – Gheorghe Grozav) e aici şi mă bucur că îl am. Nu credeam că e jucător aşa bun, sincer. Un jucător extraordinar, se pregăteşte foarte bine. Dacă nu era Gicu, echipa retrograda. A câştigat o grămadă de meciuri de unul singur”, a spus Miriuţă, marţi seară, la DigiSport.

Grozav a fost adus la Kisvarda la începutul anului 2019, din postura de jucător liber de contract. Extrema stângă a evoluat în 16 meciuri pentru echipa maghiară, reuşind şase goluri şi trei pase decisive. Românul mai are contract cu echipa sa până în iunie 2020.

Unirea Alba Iulia, Standard Liege, U Cluj , Petrolul Ploieşti, Terek Grozny, Karabukspor, Bursaspor şi Dinamo Bucureşti sunt echipele pentru care a mai evoluat Grozav. Fotbalistul născut la Alba Iulia a evoluat în 28 de partide pentru naţionala României, reuşind cinci goluri.

La Kisvarda mai sunt legitimaţi alţi doi români: fundaşul Cornel Ene (25 de ani) şi atacantul Sergiu Negruţ (26 de ani).
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus