Stiri de ultima ora

Gicu Grozav i-a adus prima victorie lui Vasile Miriuţă la Kisvarda. VIDEO | Reuşită splendidă a românului

Gicu Grozav i-a adus prima victorie lui Vasile Miriuţă la Kisvarda. VIDEO | Reuşită splendidă a românului
Sport
După ce a salvat-o pe FC Hermannstadt de la retrogradare, Miriuţă a venit în Ungaria, la Kisvarda, unde s-a bazat în primul meci pe trei fotbalişti români. Portarul Mihai Mincă şi mijlocaşul ofensiv Gheorghe Grozav au fost integralişti pentru echipa sa, în timp ce Sergiu Negruţ a intrat în minutul 71. De asemenea, Claudiu Bumba a fost rezervă neutilizată.

Grozav a răsplătit încrederea lui Miriuţă şi a marcat unicul gol al partidei, în minutul 79. Internaţionalul român a combinat rapid cu Tsukalas şi a pătruns în careu, de unde l-a învins pe portarul advers.

Astfel, atât Vasile Miriuţă, cât şi ceilalţi patru jucători români de la echipa sa încep cu dreptul campionatul din Ungaria. În următoarea rundă, Kisvarda va merge pe terenul lui Debrecen, pe 11 august.

Într-o intervenţie avută la ProSport Live, în luna iulie, Vasile Miriuţă a dezvăluit că Gicu Grozav a avut ofertă de a merge în Rusia sau la Ferencvaros, campioana Ungariei, însă ofertele nu au fost acceptate de patronul lui Kisvarda.

"Gicu e sensibil. Trebuie să ştii să vorbeşti cu el, nu să-l critici mereu. Am văzut cum şi-au dat cu părerea unii dintre specialişti, că e slab, că e nu ştiu ce... E unul dintre cei mai buni români, iar locul lui nu e la Kisvarda, e într-un campionat puternic. A avut oferte din Rusia şi din Ungaria, dar suma de transfer nu a fost pe placul patronului şi nu i-a dat drumul. Mai are un an de contract", a declarat Vasile Miriuţă, la ProSport LIVE.

Grozav a fost adus la Kisvarda la începutul anului 2019, din postura de jucător liber de contract. Românul mai are contract cu echipa sa până în iunie 2020. Kisvarda a reuşit să se menţină în prima ligă, clasându-se la finalul stagiunii 2018/2019 pe locul 9, cu 38 de puncte, la patru lungimi de prima echipă retrogradată.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus