Stiri de ultima ora

Gică Hagi s-a decis! Dacă nu se întâmplă asta, pleacă de la Viitorul

Gică Hagi s-a decis! Dacă nu se întâmplă asta, pleacă de la Viitorul
Sport
Gică Hagi a luat primele măsuri cu privire la noua strategie pe care vrea să o implementeze la Viitorul Constanţa. ”Regele” este gata să se bată de la egal la egal cu marile forţe ale României, să facă din echipa de la malul mării o favorită la câştigarea campionatului. Totuşi, dacă nu reuşeşte să îşi îndeplinească obiectivul, pleacă. ”Să vedem dacă reuşim. Dacă nu, o să meargă înainte echipa, dar nu cu mine pe bancă".

Gică Hagi a mărit, se pare, bugetul Viitorului. Va creşte salariile şi este decis să nu mai vândă jucători în Liga 1, ci doar în afară. Mai mult, el anunţă şi transferuri de la echipele din campionat, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. ”Nu mai dorim să vindem în ţară, vrem să dam unul, doi, trei jucători în străinătate. În rest, vrem să luptăm cu cei mai buni din România. Suntem de câţiva ani împreună, avem experienţă. Pe termen mediu, aş vrea ca Viitorul să ajungă în primele 4 cluburi din România. În unele privinţe suntem deja acolo, în altele nu.

Vrem să întărim academia, s-o dezvoltăm şi mai bine, iar la echipa mare să nu mai dăm jucători în ţară, să dăm numai afară. Din ţară, vrem să luăm jucători pentru a putea concura cu echipele care au un statut. Asta e ideea mea, încerc să merg pe ea! Să vedem dacă reuşim. Dacă nu, o să meargă înainte echipa, dar nu cu mine pe bancă", a spus Hagi la Pro X.

Viitorul Constanţa are un început bun de sezon în Liga 1. După 9 etape se situează pe locul 2, cu 18 puncte, dar la mică distanţă de liderul CFR Cluj . Diferenţa e de doar două puncte şi pentru ambele echipe urmează etape tari. Mai mult, campioana României este calificată şi în grupele Europa League .
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus