Stiri de ultima ora

Germania şi Austria au câştigat primele meciuri ale Grupei B

Germania şi Austria au câştigat primele meciuri ale Grupei B
Sport
Debut perfect pentru Germania la Euro 2019. Nemţii au câştigat cu 3-1 în faţa Danemarcei. Cu o dublă, Marco Richter a fost omul meciului.

Meciurile de luni de la Campionatul European U21

Germania a început ca din puşcă turneul final şi nu a avut nicio emoţie cu Danemarca. Campioana en-titre a deschis scorul prin Marco Richter în minutul 28. După pauză, tot jucătorul lui Augsburg a majorat diferenţa în minutul 52, iar nemţii au făcut 3-0 după reuşita superbă a lui Waldschmidt. Nordicii au reuşit totuşi să marcheze golul de onoare prin Skov, care a transformat fără emoţii o lovitură de pedeapsă. S-a terminat 3-1, iar Germania a preluat şefia în grupa B.

Austria l-a anihilat perfect pe Jovic şi a câştigat primul meci de la Euro 2019. Elevii lui Werner Gregoritsch au învins Serbia cu 2-0.

Deşi era favorită în faţa Austriei, mai ales datorită prezenţei lui Luka Jovic în echipă, Serbia nu şi-a păstrat blazonul. Într-un meci cu multe ratări, Austria a deschis scorul prin Hannes Wolf şi, după eliminarea din minutul 75 a lui Jovanovic, a majorat diferenţa prin Horvath care totodată a stabilit şi scorul final, Serbia – Austria 0-2.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus