Stiri de ultima ora

Fratele lui Oscar Pistorius, reacţie surprinzătoare: "S-a făcut dreptate!"

Fratele lui Oscar Pistorius, reacţie surprinzătoare: S-a făcut dreptate!
Sport
„S-a facut dreptate şi totul a intrat pe făgaşul normal. Adevarul iese mereu la suprafaţă”, a scris Carl Pistorius, pe Twitter. Potrivit The Guardian, familia Pistorius va avea un punct de vedere oficial, în cursul zilei de miercuri, prin vocea lui Arnold Pistorius, unchiul atletului.

Familia fostei prietene a lui Pistorius, Reeva Steenkamp, nu a făcut nicio declaraţie oficială. În schimb, a vorbit Doup De Bruyn, unul dintre avocaţi. „Familia nu are niciun cuvânt de spus în legătură cu această sentinţă. Nimic nu o va aduce înapoi pe Reeva. În acest moment, este bine să păstrăm tăcerea”, a spus avocatul familiei Steenkamp, citat de The Guardian.

Opinia publică este însă împărţită. Dacă unii îşi exprimă nemulţumirile, prin intermediul aceleiaşi reţele de socializare: „sistemul judiciar le acordă imunitate criminalilor” sau „dacă eşti sportiv, ai dreptul să ucizi”, alţii îl încurajează pe Pistorius: „sper ca Dumnezeu să fie alături de tine şi de familia ta”.

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat, miercuri, la şase ani de închisoare cu executare, cu unul mai mult decât au decis iniţial judecătorii din Africa de Sud, în procesul în care este acuzat că a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus