Stiri de ultima ora

FOTO&VIDEO Cum au petrecut CFR-iştii cucerirea titlului! Lăutari, muzică machedonească, Marcel Pavel şi "înţepături" pentru Gigi Becali

FOTO&VIDEO Cum au petrecut CFR-iştii cucerirea titlului! Lăutari, muzică machedonească, Marcel Pavel şi înţepături pentru Gigi Becali
Sport
Campionii, însoţiţi de iubite sau soţii, şi-au dat întâlnre la un local din Cluj şi până în zorii zilei de luni au ”stat pe baricade”. Au curs râuri de şampanie, iar cei mai talentaţi dintre ceferişti şi-au etalat mişcările pe ringul de dans. La început, petrecerea a fost încălzită de Marcel Pavel, apoi lucrurile s-au încins pe melodii mai ritmate. ”E normal să vină şi distracţia acum, după cât am muncit în sezonul acesta. De mâine sunt în vacanţă, nici nu mai contează meciul cu FCSB pentru mine. Pentru rivali e greu de digerat”, a spus George Ţucudean, golgheterul CFR-ului.

Jucătorii nu au scăpat din ochi trofeul, care a fost ”plimbat” de la o masă la alta pentru fotografii. În momentul în care a ajuns la Cristian Manea, în sală răsuna o melodie machedonească, prilej pentru a glumi. "Pe asta pot să dansez cu Gigi Becali! Şi cu trofeul, binenţeles", s-a amuzat jucătorul ardelenilor.Dan Petrescu a fost sufletul petrecerii, el fiind cel care a dat tonul la buna dispoziţie şi i-a atras pe toţi pe ringul de dans. Cu mic, cu mare, de la patron la jucători, toţi ceferiştii s-au distrat de minune la petrecerea dată în cinstea lor. Nu au lipsit nici lăutarii, iar versul favorit a fost: "Vă spun cum stă treabă, cu Steaua jucăm degeaba". Aluzia e că-n ultima etapă, CFR va juca partida cu FCSB, dar Dan Petrescu a decis să le dea vacanţă titularilor şi să folosească rezervele.

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a Ligii 1 Betano pentru a cincea oară în istoria clubului şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, 1-0, pe Craiova . Cu o etapă înainte de finalul sezonului, ardelenii au cinci puncte avans faţă de FCSB, situată pe locul doi. Golul care a adus laurii de campioană a fost marcat de Culio (12 - penalty).
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus