Stiri de ultima ora

FOTO | Faza etapei în Liga 1! Eliminaţi de arbitrul partidei, rivalii Stoican şi Croitoru au văzut meciul împreună: ”L-am făcut maimuţoi . Noi ne permitem” :)

FOTO | Faza etapei în Liga 1! Eliminaţi de arbitrul partidei, rivalii Stoican şi Croitoru au văzut meciul împreună: ”L-am făcut  maimuţoi . Noi ne permitem” :)
Sport
O fază controversată din minutul 78 a făcut ca ambele bănci tehnice să protesteze. Centralul Marian Barbu nu a stat pe gânduri şi l-a trimis în tribună pe tehnicianul oaspeţilor, dar şi pe directorul sportiv al celor de la FC Botoşani. Cei doi au văzut finalul meciului împreună."L-am făcut <>. Noi ne permitem (nr. să-şi adreseze cuvinte grele) şi cred că s-a luat această decizie cu uşurinţă. Fiecare avea o părere diferită. Un arbitru mi-a zis că sunt eliminat pentru că am depăşit spaţiul tehnic, altul pentru remarca la adresa lui Marius Croitoru. Parcă prea uşor am fost eliminat. Trebuie să fiu mai aşezat, dar îmi asum. Merg mai departe", a spus Stoican la DigiSport.

FOTO Digi SportDupă această victorie, Poli Iaşi urcă pe locul nouă, cu 21 de puncte, la şase de ultimul loc de play-off, ocupat de Gaz Metan . FC Botoşani este pe zece, cu 20 de puncte. 

Articole similare :
comments powered by Disqus