Stiri de ultima ora

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregătirilor pentru turneul final

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregătirilor pentru turneul final
Sport
La Paris, jo,i s-a simțit pentru prima dată atmosfera și tensiunea debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicată unei acțiuni care s-a derulat chiar la Ambasada României la Paris unde a fost inaugurată Casa României.

Pe durata șederii naționalei române la competiție foste glorii ale fotbalului românesc, artiști, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea să meargă la Ambasada României din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului românesc la nivel de națională.

După prânz toată mass-media și-a mutat centrul de comandă pe cea mai mare a arenă Franței - Stade de France - cu o capacitate de 85 de mii de locuri, unde va debuta competiția vineri seară, de la ora 22.00, cu meciul dintre Franța și România.

Prima conferință oficială a fost a Reprezentativei României cu Anghel Iordănescu, Ciprian Tătărușanu, Vlad Chiricheș și Mihai Pintlii prezenți în fața jurnaliștilor la conferința de presă.

Iordănescu a vorbit cel mai mult, selecționerul fiind extrem de stresat de timp uitându-se în permanență la ceasul de la mână. Iordănescu a subliniat importanța unui start pozitiv la Euro punctând că tricolorii sunt pregătiți să ofere o replică pe măsura echipei similare a Franței.

După întâlnirea cu jurnaliștii, Iordănescu le-a permis ziariștilor să asiste la primele 15 minute care au fost și din partea UEFA oferite pentru poze și alte păreri.

O oră mai târziu după plecarea tricolorilor spre cantonament la Stade de France și-a făcut apariția delegația țării gazdă în frunte cu selecționerul Didier Deschamps.

La conferința oficială de presă, Deschamps a vorbit în termeni laudativi la adresa României declarând ca adverasara din meciul de deschidere nu trebuie subestimată și că meciul cu românii este cel mai dificl pentru echipa sa.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus