Stiri de ultima ora

Fotbal: Yaya Toure s-a supărat rău pe șefii clubului la aniversarea sa

Fotbal: Yaya Toure s-a supărat rău pe șefii clubului la aniversarea sa
Sport
Mijlocașul Yaya Toure, s-a supărat pe Manchester City și ar putea chiar părăsi campioana Angliei, din cauza lipsei de respect cu care a fost tratat de șefii clubului cu prilejul zilei sale de naștere, relatează Reuters.

Foto: (c) Nigel Roddis / REUTERS

Toure, cu o contribuție majoră la titlul din acest sezon al Premier League, s-a supărat că deși a primit un tort la a 31-a sa aniversare, patronii clubului nu l-au felicitat personal la petrecerea echipei de la Abu Dhabi, a declarat impresarul ivorianului, Dimitri Seluk.

El a primit un tort, dar când a fost ziua lui Roberto Carlos, președintele lui Anji (Mahicikala — n.r.) i-a dat un Bugatti. Nu ne așteptam ca Yaya să primească un Bugatti, noi doar vroiam să-i strângă mâna și să-l felicite. E minim ce ei trebuiau să facă atunci când este ziua lui și echipa este împreună , a declarat Seluk pentru BBC.

Toure a ajuns la Manchester City în 2010 și anul trecut a semnat un nou contract pe 4 ani.

Seluk susține că ivorianul nu vrea doar un contract mai bun, ci este deranjat de lispa de respect afișată de patroni: Nu, nu banii sunt importanți. Are destui bani.Cel mai important lucru este relația umană și poate pentru Yaya este o oportunitate să găsească așa ceva. Dacă City nu-l respectă, atunci e simplu — Yaya va pleca. Nicio problemă. E mai important pentru el să joace pentru un club care îl respectă, decât câteva mii de lire adăugate la salariul lui .
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus