Stiri - Editia din date de 11-01-2017

Arhiva stiri din data de:
11-01-2017 Stiri de ultima ora din

Fotbal: Uli Hoeness se simte în continuare respectat, după ieșirea din închisoare

Sport
Președintele clubului german Bayern Munchen, Uli Hoeness, a afirmat că se simte în continuare respectat de personalitățile din lumea fotbalului, dar a adăugat că a devenit mai modest și mai puțin direct în declarații după ce a ieșit din închisoare, unde a fost condamnat pentru fraudă fiscală, scrie Reuters.

Uli Hoeness a fost reales în noiembrie în funcția de președinte al consiliului director al clubului Bayern, după ce a ispășit aproape doi ani de închisoare pentru fraudă fiscală.

Fostul internațional german, în vârstă de 65 de ani, a povestit că printre cei care i-au scris când era în închisoare a fost și Alex Ferguson, fostul antrenor de legendă al lui Manchester United.

"Până acum a fost la fel ca înainte, am primit scrisori de la oameni cu greutate în lumea fotbalului", a declarat Hoeness la Alpensymposium, o conferință dedicată afacerilor și politicii, organizată în stațiunea elvețiană Interlaken.

"Cred că în lumea fotbalului internațional am în continuare o reputație destul de bună, care nu pare să fi avut de suferit", a spus el.

Până în momentul condamnării sale, germanul avea obiceiul să formuleze critici dure, printre țintele sale numărându-se FIFA. "Am și acum părerile mele, dar nu le mai spun atât de mult în public, mai ales când e vorba de politică. Lucrurile prin care am trecut m-au schimbat în mod firesc, am devenit mai chibzuit, tolerant și modest."

El a promis că nu va permite publicarea niciunei cărți despre experiențele sale, deși a avut "multe oferte" în acest sens.

Hoeness a mărturisit că a fost impresionat de încrederea care i-a fost arătată la alegerile din noiembrie, când a fost reales la cârma lui Bayern cu o majoritate covârșitoare.

Oficialul bavarezilor nu a ezitat să spună că "nu este un fan" al măririi numărului de echipe la Cupa Mondială, de la 32 la 48, măsură decisă marți de FIFA. "Pur și simplu, nu cred că în lume sunt 48 de naționale foarte, foarte bune", a comentat el.

Hoeness nu a pierdut prilejul să repete că vrea să audă "mai multă germană" vorbindu-se în vestiarul lui Bayern.

"Arsenal a jucat meciuri fără niciun fotbalist englez, iar pentru mine asta e de neînchipuit", a afirmat oficialul campioanei Germaniei.Articole similare :
13
mar.
presedintele bayern munchen uli hoeness condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala
Sport
Președintele Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru fraudă fiscală Președintele Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat la trei ani și jumătate de...

13
mar.
lovitura grea pentru bayern munchen presedintele uli hoeness condamnat la inchisoare
Sport
Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat la închisoare cu executare Foto Reuters/Christof Stache Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare...

02
iun.
uli hoeness fostul presedinte al lui bayern munchen a inceput sa si ispaseasca pedeapsa in inchisoare
Sport
Uli Hoeness, fostul președintel al lui Bayern Munchen, a început, luni, executarea pedepsei de trei ani și jumătate de închisoare. El a fost condamnat pentru fraudă fiscală. Uli Hoeness a...

14
mar.
guardiola uli hoeness a fost si va ramane prietenul meu
Sport
De nouă luni de când sunt aici, am văzut şi am realizat importanţa lui Uli pentru acest club, unul dintre cele mai bune din lume , a declarat Guardiola, regretând că...

14
mar.
uli hoeness a demisionat de la conducerea bayern munchen in urma condamnarii primite
Sport
Germanul Uli Hoeness a demisionat din funcția de președinte al clubului Bayern Munchen după ce a fost condamnat joi la trei ani și jumătate de închisoare pentru fraudă fiscală, scrie...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Sport:
Artilcole stiri grupate pe subiecte