Stiri de ultima ora

Flavius Stoican a intrat în silenzio stampa. Cine vorbeşte acum în numele clubului ieşean: ”Trebuie să ne cunoaşteţi şi pe noi”

Flavius Stoican a intrat în silenzio stampa. Cine vorbeşte acum în numele clubului ieşean: ”Trebuie să ne cunoaşteţi şi pe noi”
Sport
Clubul din Copou a organizat, astăzi, conferinţa de presă în care a fost prefaţat meciul din etapa intermediară, din deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, dar în faţa jurnaliştilor nu a venit antrenorul principal al echipei, aşa cum se obişnuieşte. Flavius Stoican l-a trimis la conferinţă pe ”secundul” său Adrian Kerezsy, iar acesta din urmă a anunţat că până la sfârşitul sezonului vor veni la întâlnirile cu presa doar colaboratorii lui Stoican, ”pentru ca mass-media să-i cunoască mai bine”.

”Mă aflu aici la dorinţa antrenorului principal Flavius Stoican, pentru că dumnealui a hotărât ca în scurtul timp rămas până la sfârşitul campionatului să ne cunoaşteţi şi pe noi, cei care colaborăm cu dumnealui. Probabil la următoarea conferinţă va apărea preparatorul fizic Denis Zmeu, apoi antrenorul cu portarii Benone Dohot”, a declarat antrenorul secund al Politehnicii Iaşi, Adrian Kerezsy.

Preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, nu a dorit să comenteze gestul făcut de antrenorul Flavius Stoican.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus