Stiri de ultima ora

Federaţia Română de Fotbal trage un semnal de alarmă către suporterii echipei naţionale. Mesajul dur al forului condus de Răzvan Burleanu

Federaţia Română de Fotbal trage un semnal de alarmă către suporterii echipei naţionale. Mesajul dur al forului condus de Răzvan Burleanu
Sport
Suporterii prezenţi pe arena "Ta Qali National Stadium", acolo unde selecţionata României a evoluat în preliminariile EURO 2020 şi a obţinut victoria în faţa naţionalei Maltei, scor 4-0, au avut probleme cu forţele de ordine din cauza torţelor şi scandări xenofobe.

Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat de presă referitor la susţinătorii tricolorilor:

"Federaţia Română de Fotbal se delimitează de acţiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta de luni seară şi a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului.

FRF nu tolerează un astfel de comportament care contravine regulamentelor în vigoare ale tuturor competiţiilor sportive şi care nu face cinste niciunui susţinător al naţionalei României.

Prin astfel de acţiuni, cei responsabili îi pot priva pe toţi suporterii români de şansa de a încuraja echipa naţională de pe stadion.

Federaţia Română de Fotbal le mulţumeşte tuturor fanilor care au fost prezenţi atât în Norvegia, cât şi Malta, şi au ales să susţină într-un mod civilizat echipa naţională a României".
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus