Stiri de ultima ora

FC Viitorul a făcut anunţul oficial în cazul lui Ianis Hagi, în privinţa ofertei de la FCSB

FC Viitorul a făcut anunţul oficial în cazul lui Ianis Hagi, în privinţa ofertei de la FCSB
Sport
Gică Hagi (54 de ani) a recunoscut recent că a discutat cu Gigi Becali despre un posibil transfer al lui Ianis la FCSB , însă FC Viitorul a emis luni un comunicat de presă prin care anunţă că niciodată nu s-a pus problema ca fiul "Regelui" să meargă la vicecampioana României.

FC Viitorul a ţinut să precizeze,, că Ianis Hagi nu va ajunge la FCSB: "Nu a existat nicio discuţie cu vreun oficial de la FCSB referitoare la transferul jucătorului Ianis Hagi la formaţia bucureşteană şi cu atât mai puţin despre presupuse clauze contractuale, lucru precizat inclusiv de preşedintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, într-o conferinţă de presă", se arată în comunicatul emis de FC Viitorul.

La începutul lunii, Gheorghe Hagi a recunoscut că Gigi Becali l-a contactat şi i-a pus pe masă o sumă uriaşă pentru transferul lui Ianis: "Eu am vorbit cu Gigi. Gigi mi-a zis şi mie, deci la el e intenţia lui, oferta e foarte mare pentru România, e fantastică, părerea mea. Eu zic că Ianis în România a arătat tot ce poate. El are nevoie de o provocare europeană. În momentul de faţă eu ca manager, văzându-l şi lucrând cu el, cred că e momentul ideal pentru el să facă urmptorul pas, european", a spus Hagi, în faţa jurnaliştilor.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus