Stiri de ultima ora

Fanii lui Liverpool şi Tottenham, protest împotriva numărului de tichete alocate pentru finala Ligii Campionilor

Fanii lui Liverpool şi Tottenham, protest împotriva numărului de tichete alocate pentru finala Ligii Campionilor
Sport
Reprezentaţii suporterilor lui Tottenham şi Liverpool au emis un comunicat prin care şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la bietele alocate fanilor cele două echipe pentru finala Ligii Campionilor, de la Madrid.

UEFA a acordat 16.613 bilete pentru fiecare echipă, însă suporterii celor două formaţii din Premier League sunt nemulţumiţi că doar jumătate din capacitatea arenei Estadio Metropolitano va fi disponibilă fanilor lui Liverpool şi Tottenham.

"Solicităm sponsorilor principali ai UEFA Champions League să returneze o parte din biletele pentru finala Ligii Campionilor fanilor ambelor echipe. Le cerem celor de la Nissan, Playstation, Gazprom, PepsiCo, Banco Santander, Mastercard, Heineken şi Expedia Group să ne ajute să echilibrăm balanţa în alocarea aceasta incorectă pentru cele două competitoare, care au primivat fiecare mai puţin de 25% din totalul tichetelor disponibile.

În calitate de sponsori ai UEFA Champions League, companiile dumneavoastră apreaciază pasiunea şi dedicarea fanilor, care îşi acompaniază echipa şi fac din fiecare meci un spectacol. Mii de astfel de suporteri loiali, care au urmărit favoriţii de-a lungul sezonului, vor rata cel mai important joc al sezonului", se arată în comunicatul emis de fani, citat de Sky Sports.

Finala va avea loc pe arena lui Atletico Madrid, Estadio Metropolitano, care dispune de o capacitate de aproximativ 68.000 de locuri. Restul tichetelor care nu ajung la suporterii celor două formaţii din finală vor merge către asociaţiile UEFA, sponsori, televiziuni şi comitetul de organizare local. De asemenea, 300 de bilete sunt rezervate pentru familiile şi prietenii jucătorilor şi staff-ului celor două formaţii.

În finala Ligii Campionilor, Tottenham, învingătoare contra lui Ajax în semifinale, o va întâlni pe Liverpool, care a trecut în penultimul act de Barcelona, scor 4-3, la general, după un retur incredibil. Ultimul act al competiţiei este programat sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22:00 pe Estadio Metropolitano, din Madrid.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus