Stiri de ultima ora

Fanii lui Bayern pregătesc un boicot de PROPORŢII la meciul cu Arsenal: "Distrug cultura fotbalului" Ce i-a deranjat

Fanii lui Bayern pregătesc un boicot de PROPORŢII la meciul cu Arsenal: Distrug cultura fotbalului Ce i-a deranjat
Sport
Potrivit The Guardian, fanii lui Bayern vor să boicoteze primele cinci minute ale partidei cu "tunarii" din faza a treia a grupelor UEFA Champions League . Nemţii sunt deranjaţi de faptul că preţul biletelor este unul mult prea mare, fanii germani urmând a plăti peste 100 de euro pentru un tichet pe Emirates.

"Asemenea preţuri fac ca stadionul să fie imposibil de vizitat pentru suporterii mai tineri. Se distruge cultura suporterilor, care este de fapt esenţa fotbalului. Acest lucru se întâmplă deja în Anglia", se arată într-un comunicat FC Bayern Worldwide.

The Guardian le dă dreptate suporterilor germani. Potrivit publicaţiei engleze, cel mai scump bilet la un meci de Premier League este de 54 de lire sterline, în timp ce în Bundesliga un tichet costă 23 de lire.

Guardiola, aproape de Premier League

În altă ordine de idei, suporterii lui Bayern au şi alte motive de supărare. Presa internaţională notează că Pep Guardiola este aproape de un "transfer" în Premier League. După ce Klopp a ajuns la Liverpool, tehnicianul lui Bayern este dorit de Manchester City. Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Guardiola a ajuns deja la un acord cu "cetăţenii" pe care îi va prelua din sezonul următor.

Presa italiană a aflat şi numele celui care îl va înlocui pe Guardiola pe banca nemţilor. Carlo Ancelotti o va prelua din iulie anul viitor pe Bayern Munchen, notează italienii.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus