Stiri de ultima ora

Explozie soldată cu 19 morţi şi 50 de răniţi la Manchester Arena! Poliţia tratează evenimentul ca pe un "incident terorist"! Reacţia clubului Manchester City

Explozie soldată cu 19 morţi şi 50 de răniţi la Manchester Arena! Poliţia tratează evenimentul ca pe un incident terorist! Reacţia clubului Manchester City
Sport
O explozie puternică s-a petrecut noaptea trecută în Manchester, la Manchester Arena, ora locală 22:30, 0:33 ora României, la finalul unui concert susţinut de Ariana Grande. Potrivit AFP, deflagraţia s-a soldat cu 19 morţi şi 50 de răniţi.

Poliţia din Manchester tratează evenimentul ca pe un "incident terorist", deşi până în acest moment nimeni nu a revendicat atacul.

Premierul britanic, Theresa May: Poliţia tratează incidentul de la Manchester Arena ca pe un îngrozitor atac terorist

"Se lucrează pentru a stabili detaliile evenimentului ce este tratat de poliţie drept atac terorist. Toate gândurile noastre se îndreaptă către victime şi familiile acestora", a declarat Theresa May.

Mai mulţi lideri politici au reacţionat şi au condamnat incidentul de la Manchester Arena. Nigel Farage a scris pe Twitter că este "terifiat"de explozia unei bombe la Manchester.

"Fără îndoială vom afla în curând cine este autorul. Gândurile mele sunt alături de cei afectaţi", a scris Farage.

Tim Farron a condamnat atacul "şocant" care a avut drept ţintă tinerii de la concertul Arianei Grande.

Incidentul s-a petrecut la Manchester Arena, cea mai mare sală de evenimente acoperită din Regatul Unit al Marii Britanii şi a doua din Europa. Are o capacitate de 21.000 de locuri şi a fost inclusă de oraşul Manchester în dosarul depus pentru candidatura în ceea ce priveşte Jocurile Olimpice din 1996 şi Jocurile Paralimpice de vară din 2000. De asemenea, a fost folosită la Jocurile Commonwealth din 2002.

Clubul Manchester City a reacţionat în această dimineaţă printr-un mesaj postat pe contul său oficial de Twitter: "Am aflat cu mare tristeţe despre evenimentele teribile petrecute la Arena. Inimile noastre sunt alături de victimele acestei tragedii şi de serviciile de urgenţă ale oraşului nostru".
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus