Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Un nume important din istoria lui Dinamo a dezvăluit totul. Când s-a rupt prietenia dintre Mircea Rednic şi conducere: "Atunci a apărut cearta"

EXCLUSIV | Un nume important din istoria lui Dinamo a dezvăluit totul. Când s-a rupt prietenia dintre Mircea Rednic şi conducere: Atunci a apărut cearta
Sport
Fostul antrenor al lui Dinamo a împrumutat clubul de două ori cu bani, pentru a putea achita salariile jucătorilor. Rednic şi-a recuperat prima tranşă, de 200.000 de euro, iar Dinamo trebuie să-i mai înapoieze acestuia încă 150.000 de euro: ”Cearta a apărut, în principal, de când Rednic a dat banii ăia pentru salarii şi cei din club au folosit banii pentru cu totul şi cu totul altceva. Aduci bani de acasă ca să ajuţi clubul, ca să plăteşti salariile jucătorului şi tu foloseşti banii în alt scop?

E dureros! Poate că şi Mircea Rednic nu trebuia să confunde antrenoratul cu ajutorul clubului. Atâta timp cât aduci bani de acasă pentru echipă, e normal ca ceilalţi să te privească altfel. Au fost luni în care nu s-au plătit salarii. Acest club, din 2016 sau din 2015, se autofinanţează. Nu bagă nimeni niciun leu”, a spus Lupu, la ProSport LIVE.

11 victorii, nouă rezultate de egalitate şi şase înfrângeri a bifat Dinamo cu Mircea Rednic la ”cârma” echipei. Acesta a preluat echipa în luna octombrie a anului 2018, de la Claudiu Niculescu. În ziua în care Rednic a fost demis, Eugen Neagoe a fost numit antrenor principal al echipei din ”Ştefan cel Mare”.

”Nu se pune problema să renunţ la Dinamo. Am vorbit şi cu Bogdan Bălănescu, şi cu toţi ceilalţi. Ei au plecat la club, eu am rămas să îmi mai rezolv unele treburi. Nu ştiu când va avea loc conferinţa de prezentare, o să vedem în zilele următoare. Eu vreau să antrenez Dinamo, acesta e lucrul cel mai important. Deocamdată nu pot să dau mai multe detalii”, a spus Eugen Neagoe, miercuri, pentru Fanatik.ro.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus