Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Un nume important din fotbalul românesc are reţeta succesului pentru tricolorii mici: ”Se întâmplă de câteva zeci de ani”

EXCLUSIV | Un nume important din fotbalul românesc are reţeta succesului pentru tricolorii mici: ”Se întâmplă de câteva zeci de ani”
Sport
”Aceşti tineri trebuie să se obişnuiască de mici cu victoriile. Pentru că, dacă la 17 ani nu te califici, la 19 ani nu te califici, la 21 de ani nu te califici, poţi mai greu să ai pretenţia ca atunci când vei deveni senior cu acte în regulă, peste 21 de ani, să ai în mentalitate performanţa şi ştiinţa de a te califica. Ceea ce se întâmplă de câteva zeci de ani în fotbalul românesc.Acea ”Generaţie de aur, cum i se spune, a fost crescută într-un anume spirit înainte de 89. Nu existau echipe ale României să nu se califice la un turneu final, juniorii români băteau Germania, Franţa, deci jucau de la egal la egal, unori mai bine decât acele echipe. S-a format un grup şi au ieşit nişte individualităţi care, mai târziu, ne-a adus satisfacţia din America”, a spus Puşcaş la ProSport LIVE.România U21 este pe locul 1 în Grupa 8 a preliminariilor Campionatului European din 2019, cu 18 puncte, la egalitate cu Bosnia U21, dar cu un meci mai puţin. Ţara Galilor şi Liechtenstein vor fi ultimele două adversare ale tricolorilor din grupă. Bosnia U21 a fost ultima ”victimă” a echipei pregătite de Mirel Rădoi, Adrian Petre (min. 16) şi Ianis Hagi (min. 70) au ”securizat” cele trei puncte şi au închis tabela la 2-0.

Articole similare :
comments powered by Disqus