Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Un dublu campion al României a făcut topul atacanţilor pe care i-a întâlnit în cariera sa: ”Poziţionarea lui era incredibilă”

EXCLUSIV | Un dublu campion al României a făcut topul atacanţilor pe care i-a întâlnit în cariera sa: ”Poziţionarea lui era incredibilă”
Sport
Este vorba despre Gigel Bucur şi Pantelis Kapetanos. Rada a fost coleg cu vârful grec la CFR Cluj , în sezonul 2011-2012: ”Cu siguranţă, pentru mine, tot timpul a fost Ionel Dănciulescu. Atunci când juca la Craiova , era tipul de atacant care nu spunea foarte multe, nu avea o tehnică sau o viteză extraordinară, însă poziţionarea lui în teren era incredibilă.Am vorbit de Claudiu Niculescu, mai era Bucur, un atacant care, înainte să facă pasul în Rusia, era foarte greu de ţinut. Ca şi statură era mai mic, era foarte greu de marcat. Şi Kapetanos, pot spune. Mi-a fost coleg, îl vedeam şi la antrenament, era foarte greu de marcat”, a spus Rada, la ProSport LIVE. Universitatea Craiova este clubul la care Rada şi-a început cariera de fotbalist. Acesta a mai trecut pe la AS Rocar, Rapid, FC Naţional, FCSB , CS Otopeni, Al-Nasr, Karlsruher, CFR Cluj, Bari şi Andria.Două titluri de campion a cucerit Rada în cariera sa, ambele cu CFR Cluj. Acesta şi-a mai trecut în CV şi trei Cupe ale României, una cu echipa din Gruia şi două cu Rapid.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus