Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Un antrenor cu o altfel de mentalitate: "De la Lecce, altfel pleci mai departe. După mine au venit în ţară cu o valiză de bani, dar am preferat să merg acolo"

EXCLUSIV | Un antrenor cu o altfel de mentalitate: "De la Lecce, altfel pleci mai departe. După mine au venit în ţară cu o valiză de bani, dar am preferat să merg acolo"
Sport
Baciu a dezvăluit că a avut ocazia să plece în Ucraina, dar a ales campionatul Franţei, unde a jucat pentru cei de la Lille, actuala vicecampioană din Ligue 1: ”De la Lecce, altfel pleci. Eu tot la 27 de ani am plecat, mi se pare o vârstă potrivită de a pleca, şi eu, la un moment dat, am avut oferte din Ucraina să mă duc, şi am preferat Franţa, cu bani mult mai puţini. Au venit cu o valiză de bani să semnez cu ei, la mine la ţară. Arcadie (n.r. - Zaporojan) cu un reprezentantul unui club la mine acasă, la ţară. I-am spus să mai aştepte puţin, îmi doream foarte mult să joc în străinătate. Dintre o echipă din Franţa şi una din Germania am preferat Lille.

E foarte bună vârsta. Dacă a făcut lucrul ăsta şi a plecat pe bani mai puţini... nu cred că sunt foarte puţini, am înţeles că are vreo 40.000 pe lună, nu sunt puţini. Pentru ăştia se va compensa la următorul transfer. De la Lecce poţi ajunge la Ludogoreţ, dar de la Ludogoreţ e mai greu să ajungi la Lecce. A ales bine, Italia e un campionat bun, frumos şi interesant”, a spus Baciu, la ProSport Live.

Lecce a plătit 2 milioane de euro pentru transferul lui Romario Benzar. Fundaşul dreapta se va afla la prima experienţă în străinătate, după ce acesta a mai evoluat pentru FC Viitorul şi FCSB. 15 meciuri are Benzar în naţionala României.

Benzar e bucuros că a ajuns într-un campionat de top: “Aşa e într-un campionat de top, fotbaliştii sunt de cea mai înaltă valoare. Chiar mă uitam, am făcut o analiză, iar pe partea mea cred că joacă cei mai buni fotbalişti din campionatul Italiei. Mă refer la atacanţii lateral stânga, adică Ronaldo, cel mai mare, Perisic de la Inter, Insigne de la Napoli, doar jucători de top. Sper să fac faţă, să fie totul OK.

Cred că a fost cel mai potrivit moment. Adică aşa mi-am calculat şi paşii, să plec de la  Viitorul  la o echipă care joacă în cupele europene. Am făcut asta, am jucat în grupele  Europa League , am avut meciuri puternice acolo şi cred că era firesc să vină o provocare mai mare, la o echipă dintr-un campionat mai puternic”, a declarat Benzar, pentru ProSport,
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus