Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Ultimele informaţii de la Dinamo: "Suma este una modică". Anunţ surprinzător în legătură cu transferurile: "Nu vrem niciun jucător de acolo"

EXCLUSIV | Ultimele informaţii de la Dinamo: Suma este una modică. Anunţ surprinzător în legătură cu transferurile: Nu vrem niciun jucător de acolo
Sport
Florin Prunea a oferit detalii cu privire la situaţia de la Dinamo: "Ştiam de intenţia domnului Negoiţă. Nu e nimic ieşit din comun. Trebuie să-l întrebaţi pe Negoiţă, el va decide dacă tranzacţia va avea loc sau nu. Dinamo este Dinamo! Suma este una modică. Dinamo valorează mult mai mult. Eu sunt în contact permanent cu dânsul. E aproape de noi. Suntem cu toţi îngrijoraţi cu privire la această situaţie cu suporterii. Nu mă întrebaţi pe mine ce se vinde, nu ţine de treaba mea. Nu ştiu ce să vă răspund. Suporterii au telefonul meu, ne putem întâlni dacă vor. Problema mea e lotul de jucători", a spus Prunea, la ProSport Live.

Ionuţ Negoiţă cere trei milioane de euro pentru 51 la sută din acţiuni sau 3.8 milioane de euro pentru 67 din acţiuni. "Restul de procente rămân la mine. Dar nu am o problemă să le tranzacţionez şi pe ele", susţine patronul actual, dar rămâne problema ocupării unei funcţii. Dacă acceptă să se "rupă" definitiv de club, Rednic ar prelua Dinamo.

Dinamo are bani de transferuri

Mai apoi, Prunea a vorbit şi despre antrenorul Eugen Neagoe, care încă n-a fost prezentat oficial: "Neagoe se simte foarte bine, simte că e susţinut. Suporterii sunt foarte importanţi, dar Neagoe şi jucătorii trebuie să înţeleagă că au o treabă de făcut."

Managerul lui Dinamo a spus foarte clar că la Dinamo nu vor ajunge jucători de la Sepsi OSK: "Nu ne interesează niciun jucător de la Sepsi. Trebuie să ne definitivăm lotul, dar noi mergem pe drumul nostru. Avem ţintele clare. Sper ca în cel mai scurt timp să se concretizeze. Avem un buget de transferuri!"
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus