Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre situaţia lui George Ţucudean. Ce se întâmplă cu atacantul campioanei

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre situaţia lui George Ţucudean. Ce se întâmplă cu atacantul campioanei
Sport
În prezent oficial la Hermannstadt , Mureşan a dezvăluit ce informaţii deţine în acest caz: "Am puţine informaţii, dar ştiu despre ce e vorba cu boala lui. E un ţesut care creşte în inimă, în zona de unde pleacă impulsurile nervoase şi zona care dă bătăile inimii. Ţesutul se tratează fie prin căldură fie prin frig. Ţucudean a fost ţinut la -20 şi ceva de grade celsius. Numai că nu au rezolvat cu tot ţesutul din prima încercare, iar acum au decis că trebuie să intervină din nou. Nu e ceva periculos, nu e o operaţie pe cord deschis. Nu trebuie să facă neapărat pauză. Îi va trebui puţin să-şi intre în ritm, dar cu condiţia să-i dispară acele bătăi în plus ale inimii", a spus Iuliu Mureşan, la ProSport Live.

Ţucudean are probleme la inimă

În luna martie, Ţucudean a ratat meciul dintre Viitorul şi CFR Cluj din playoff. , fără să se poată baza pe Ţucudean. Iniţial s-a spus că atacantul are o problemă musculară, dar ulterior s-a descoperit că Ţucudean are probleme la inimă. Ţucudean a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani.

După prima intervenţie suferită la Viena, Ţucudean a vorbit deschis despre problemele la inimă: "Da, este adevărat că am avut probleme cu inima, dar nu au fost probleme grave, din fericire. Ce am avut eu, au 80 la sută din oameni. Au fost nişte extrasistole pe care eu le făceam în efort şi am jucat cam 4 luni cu ele. Nu erau periculoase, toată lumea m-a asigurat că nu puteam să păţesc nimic şi profitând de această pauză şi la insistenţele familiei am mers să îmi fac un consult la Viena. Cei de acolo mi-au spus că sunt foarte mulţi jucători care au aşa ceva, pot să apară la oricine, oricând, nu neapărat să te naşti cu ele", a spus Ţucudean, înainte de revenirea pe teren. Acum, Ţucudean a făcut o nouă vizita la clinica din Viena şi e aşteptat să revină în programul echipei.

Cotat la 3,5 milioane de euro, Ţucudean traversează cel mai bun moment al carierei. Problemele cardiace l-au făcut să rateze meciurile din finalul sezonului trecut, însă Dan Petrescu a dat asigurări că Ţucudean va reveni în cel mai scurt timp pe teren. De-a lungul carierei, arădeanul a mai jucat la UTA, Dinamo , Standard Liege, Charlton, FCSB , ASA Tg. Mureş, Pandurii Tg. Jiu şi FC Viitorul .
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus