Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Tenismena care ar fi avut loc în echipa de Fed Cup! Ilie Năstase a numit-o: "Era o jucătoare în plus". Verdictul în cazul Mihaelei Buzărnescu, după înfrângerile cu Cehia şi vestea bună despre Simona Halep

EXCLUSIV | Tenismena care ar fi avut loc în echipa de Fed Cup! Ilie Năstase a numit-o: Era o jucătoare în plus. Verdictul în cazul Mihaelei Buzărnescu, după înfrângerile cu Cehia şi vestea bună despre Simona Halep
Sport
După superba victorie a echipei de Fed Cup a României de la Ostrava, 3-2 cu Cehia, s-a ştiut din start că, pentru echipa lui Florin Segărceanu, urmează o nouă deplasare, în Franţa. Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în istorie, la Cleveland, în 1976, în Statele Unite, pe teren neutru, fiind imposibilă stabilirea automată a viitoarei gazde: "Franţa are o echipă, două, dar jucând în deplasare e greu. Şi la România – Cehia aţi văzut, că a fost greu. E puţin diferit să joci la Fed Cup, e altă atmosferă, sunt două zile când joci împreună cu altcineca, joci în echipă, presiunea e mai mare. Normal, după cum joacă Simona azi, şi cum joacă fetele. Buzărnescu nu a jucat rău cu acea fată. Dacă dădea drumul puţin jocului... eu aş băga-o şi pe Buzărnescu, dacă aş fi în locul lui Segărceanu. Cîrstea era o jucătoare în plus. Sigur, are altă gândire, iar acum joacă probabil numai la turnee", a declarat Ilie Năstase, la ProSport LIVE. 

"Nasty" a vorbit şi despre Simona Halep, dar şi despre importanţa meciurilor de dublu: "Nu cred că e mai important Fed Cup pentru Simona. Important e să meargă sopre mai multe titluri de Grand Slam. Presiunea aia nu mai e, trebuie să se concentreze pe Grand Slam-uri.

Din păcate, mă uit şi la băieţi, şi la fete. Cei mai buni nu se bagă şi la dublu. Pe vremea mea era diferit. E singura dată când poţi să te antrenezi în astfel de meciuri, mai poţi da o scurtă, maif aci ceva. Cei din timpul meu făcea asta, la dublu şi la dublu mixt. Nu mai e posibil", a adăugat fostul număr unu mondial, la ProSport LIVE.

Articole similare :
comments powered by Disqus