Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Teja şi Dică, vinovaţi pentru situaţia unui jucător al FCSB-ului. ”A fost foarte afectat de asta”. Ce a dus la ”dispariţia” mijlocaşului

EXCLUSIV | Teja şi Dică, vinovaţi pentru situaţia unui jucător al FCSB-ului. ”A fost foarte afectat de asta”. Ce a dus la ”dispariţia” mijlocaşului
Sport
Schimbările din anumite meciuri, de la pauză, şi criticile l-au adus în acest punct. Dar şi presiunea şi-a spus cuvântul. Moruţan nu a făcut meciuri care să rămână în amintirea oamenilor, crede Rada. ”E un jucător care are nevoie de încredere. Nu a avut un meci întreg bun sau foarte bun. A avut parte tot timpul de momente. Asta a făcut ca noi, cei din afară, să îl vedem ca pe un jucător cu potenţial, dar de fiecare dată, în mandatele lui Dică  şi Teja, a avut parte de momente neplăcute. Schimbări la pauză, schimbări înainte de terminarea reprizei. Cred că lucrul acesta l-a afectat foarte tare. Moruţan are nevoie de mai multă încredere”, a declarat Ionuţ Rada la ProSport Live, care a vorbit şi despre singurul caz special din fotbalul românesc unde jucătorii primesc toată încrederea de care au nevoie, Viitorul Constanţa:

”Vedem că se vorbeşte de academia lui Hagi. El a pus accentul pe acest lucru, că trebuie să ai răbdare cu jucătorii tineri. Moruţan are de suferit pentru că nu toţi sunt tari mental precum Coman, care a avut şi el parte de probleme. Dar şi-a revenit, pentru că e mai dezinvolt, mai relaxat. A trecut peste acea perioadă şi a avut un parcurs bun pe finalul sezonului”.

Moruţan a avut un sezon trecut destul de oscilant. Nu a avut cele mai constante evoluţii, iar asta s-a văzut în perioada de după finalul campionatului, când Mirel Rădoi nu l-a convocat în lotul pentru turneul final european U21, deşi era printre pretendenţi. Mijlocaşul a jucat în 34 de partide pentru FCSB, a reuşit să marcheze de 3 ori şi a oferit 9 pase decisive. Transfermarkr îi oferă o cotă de piaţă de 900.000 de euro, cea mai bună din întreaga carieră.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus