Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Tadici avertizează România! Naţionala cu care trebuie să avem grijă: "Va fi echipa mai periculoasă" + o veste uriaşă: "8 jucătoare sunt accidentate"

EXCLUSIV | Tadici avertizează România! Naţionala cu care trebuie să avem grijă: Va fi echipa mai periculoasă +  o veste uriaşă: 8 jucătoare sunt accidentate
Sport
Germania, Norvegia şi România au plecat de la Brest şi se mută la Nancy, acolo unde vor avea loc meciurile din grupele principale. Olanda, Spania şi Ungaria sunt cele trei selecţionate care fac „joncţiunea” cu echipele calificate din Grupa D.

Fostul selecţioner a comentat situaţia din grupa principala, dar şi care este cea mai dificilă naţională: "S-au schimbat puţin datele în grupa principală. Olanda va fi echipa mai periculoasă. Ungaria are multe jucătoare accidentate. 8 jucătoare într-o echipă, una din ele e Tomori. Scade mult din puterea şi din valoarea unei echipe. Dacă suntem corecţi, trebuie să vedem situaţia", a declarat Tadici, la ProSport LIVE.

Tadici a vorbit şi despre Ambros Martin: "Are experienţa marilor bătălii la nivel de club şi poate transfera şi aici. Doar că la naţională e vorba de uzură. Trebuie să ai habar cum să gestionezi o astfel de situaţie. Au şanse, peste 90%, de a se califica în semifinale. De acolo, dacă gestionează partidele ca aseară, au posibilitatea unei medalii”, a declarat Tadici la ProSport Live.

Articole similare :
comments powered by Disqus