Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Sorin Cârţu îi face portretul lui Cicâldău: ”În momentul în care are balonul...”

EXCLUSIV | Sorin Cârţu îi face portretul lui Cicâldău: ”În momentul în care are balonul...”
Sport
”Cu Cicâldau au facut o alegere buna. Şi cu Puşcaş ar fi o alegere bună. Nemec nu ştiu cât intra în dinamica jocului pe care a prezentat-o Craiova anul trecut. Mă gândesc că ,dacă merg pe continuarea acelei dinamici, Puşcaş e mult mai apropiat. Mie îmi place ca jucător, consider că va fi un aport în mijloc, în special pentru momentul ofensiv. E fotbalist de combinaţie, în momentul în care are balonul poate să elimine un adversar de unul singur. 

E o alegere bună. Să vedem ce se va realiza. Pe urmă intervine şi timpul, cât îi va trebui până se va omogeniza, până se va integra. În general, care e fotbalist nu are nevoie de foarte mult timp de integrare, pentru că te ajută singur în ceea ce vrea să facă în echipă, nu are nevoie de ajutorul colegilor”, a spus Cârţu la ProSport LIVE.Campion al României cu Viitorul în sezonul 2016-2017, Alexandru Cicâldău (21 de ani) a fost transferat de CS U Craiova de la echipa din Ovidiu, contra sumei de 1 milion de euro. Mijlocaşul a adunat 64 de partide în toate competiţiile pentru echipa lui Gică Hagi, timp în care a marcat de şase ori şi a oferit nouă pase decisive.

Trei titluri de campioană şi cinci Cupe ale României din vitrina echipei din Bănie se leagă de Sorin Cârţu. Două titluri şi patru Cupe ca jucător, respectiv o medalie de campion şi o Cupă ca antrenor.

Articole similare :
comments powered by Disqus