Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Soarta lui Florin Gardoş a fost decisă! Unde va evolua fundaşul central în sezonul viitor

EXCLUSIV | Soarta lui Florin Gardoş a fost decisă! Unde va evolua fundaşul central în sezonul viitor
Sport
Echipa din Bănie nu a reuşit să aducă stoperul pe care l-a căutat asiduu în această pauză competiţională, dar fără izbândă, şi nici Florin Gardoş nu şi-a găsit echipă la care să evolueze în următorul sezon. Împrumutat la Poli Iaşi în a doua parte a stagiunii trecute, fundaşul de 30 de ani nu a dat semne că s-ar apropia de forma care l-a consacrat, aşa încât oltenii au vrut să renunţe la el. După căutări disperate, dar ineficiente, conducătorii din Bănie s-au văzut nevoiţi să apeleze din nou la Gardoş, în condiţiile în care au mai pus pe liber alţi doi fundaşi centrali, Donkor şi Răzvan Popa. Ghanezul nu şi-a găsit încă echipă, în timp ce Popa a fost cedat la Gaz Metan Mediaş. Gardoş mai are încă un an de contract cu Universitatea Craiova .

În stagiul din Austria, Cornel Papură s-a bazat pe patru stoperi: Kelic, Acka, Hreniuc şi Tiago Ferreira. Raul Hreniuc (21 de ani) nu constituie încă o soluţie pentru un loc de titular, în timp ce Tiago Ferreira va fi suspendat în primele trei etape ale campionatului, după ce a fost eliminat în meciul cu Viitorul , din ultima etapă a stagiunii trecute.

Ceilalţi jucători la care Craiova vrea să renunţe, dar nu şi-au găsit încă echipe sunt Dimitrov, Cristea, Donkor, Meza Colli şi Nuno Rocha.

1 gol a marcat Florin Gardoş pentru Universitatea Craiova, în meciul de Cupă cu Sportul Snagov

4 meciuri la U Craiova şi 14 jocuri şi un gol la Poli Iaşi sunt cifrele lui Florin Gardoş în sezonul recent încheiat al Ligii 1
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus