Stiri de ultima ora

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Andrei Cristea după ce i-a întors spatele lui Becali şi a semnat cu U Craiova!

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Andrei Cristea după ce i-a întors spatele lui Becali şi a semnat cu U Craiova!
Sport
”Iaşiul rămâne casa mea, cea mai importantă echipă. Le mulţumesc din suflet tuturor, de la suporteri, jucători, antrenori, conducători. Plec cu emoţie de la Iaşi , un oraş care rămâne la sufletul meu. Rămân cu sufletul alături de Poli Iaşi, dar merg la un club mare cu gândul de a lua un trofeu în acest sezon. Vreau să mă bat la titlu şi pentru Cupa României şi sper să îmi ajut noua echipă marcând cât mai multe goluri”, a declarat Andrei Cristea. 

FCSB a făcut o primă ofertă pentru căpitanul Politehnicii Iaşi, Andrei Cristea, dar cu mult sub pretenţiile oficialilor din Copou. Deşi în primă fază s-a convenit ca prin transferul lui Cristea la FCSB să se stingă datoria de aproximativ 200.000 pe care Poli o are la echipa vicecampioană, clubul patronat de Gigi Becali a oferit Iaşiului doar 50.000 de euro. Conform unor surse, oferta a fost telefonică

În cele din urmă, oficialii din Copou au ieşit în spaţiul public şi au transmis că pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă scrisă, iar Cristea a ajuns într-un final la echipa din Oltenia. 

19 meciuri şi 6 goluri sunt cifrele lui Andrei Cristea în prima parte a sezonului Ligii 1 în tricoul Politehnicii Iaşi, echipă la care joacă de la începutul anului 2016. În cariera sa, Cristea a jucat pentru FCM Bacău, Steaua, Politehnica Timişoara, Dinamo (în două rânduri), Politehnica Iaşi, Karlsruher, FC Braşov , FK Qabala, Martina Franca, Salernitana Calcio şi CSM Politehnica Iaşi.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus